Delicatese Literare
Prezentari carti

Un parteneriat fierbinte de Jennifer Probst, Seria Căsătorie cu un milionar, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Un parteneriat fierbinte

(The Marriage Merger – 2013)

Jennifer Probst

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

0.5. The Marriage Arrangement – 2018
1. Jocul cu focul – The Marriage Bargain – 2012 – prezentare
2. Capcana căsniciei – The Marriage Trap – 2012 – prezentare
3. Căsătorie fără voie – The Marriage Mistake – 2012 – prezentare
3.5. The Book of Spells – 2013
4. Un parteneriat fierbinte – The Marriage Merger – 2013

Deși surorile ei trăiesc fericirea conjugală alături de minunații și bogații lor soți, Julietta Conte nu se vede luând-o pe urmele lor nici acum și nici în viitor. Julietta este mult prea ocupată cu afacerea familiei, patiseria La Dolce Famiglia. Munca este pasiunea ei, iar luxosul său apartament din Milano îi este sanctuar ‒ până când în viața ei apare Sawyer Wells, un bărbat misterios și fermecător, care o ademenește cu o ofertă irezistibilă: un parteneriat exclusiv cu lanțul lui internațional de hoteluri de lux, pe care se pregătește să le deschidă.

Julietta a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste și a ajuns la concluzia că îi este mai bine să se țină departe de complicațiile unei legături amoroase. Și totuși, dintr-un motiv pe care nu-l înțelege pe deplin, i se pare o mare provocare să își pună încrederea în prietenul cumnatului ei, care a reușit doar cu o privire să o facă să viseze la lucruri de care nu se credea dornică.
Pusă acum în fața unei ocazii cu care e foarte posibil să nu se mai întâlnească vreodată ‒ aceea de a duce afacerea de familie la nivel global ‒, va accepta ea oare să amestece afacerile încheiate cu sânge-rece cu flăcările pasiunii care par să topească gheața care o ținea protejată?

„O vrajă și multe dorințe ascunse – un început ce stârnește controverse. Semnarea unui contract cu diavolul va aduce în prim-plan elemente ce incită cititorul trimițându-l în lumea afacerilor de lux și a tradițiilor de familie. Personajele principale sunt precum două fețe ale aceleiași monede, se completează, depășesc limitele și se contopesc în întuneric.” – Milica Drăgan, editor al blogului Literatura pe tocuri

Citate:

„– Cred că o să facem echipă grozavă, dar nu sunt interesată să duc asta și în dormitor. Am motivele mele și îți apreciez onestitatea. Ești un bărbat atrăgător, și, în alte condiții, aș fi receptivă la ocazia de a avea o aventură fierbinte. Te rog să îmi respecți decizia și să nu mai insiști. Pur și simplu… nu.
Vocea i se frânse ușor la ultimul cuvânt. Inima lui se strânse de o nevoie pe care nu o recunoștea, dar el știa regulile. El crease regulile. Ambele părți trebuiau să fie dispuse să meargă mai departe. Încrederea se dovedea cheia menținerii relației înflăcărate, fără a fi arsă.”
„Avu nevoie de fiecare dram de putere din ființa lui ca să accepte sărutul în condițiile ei, dar, când ea își luă în cele din urmă gura de pe a lui, surpriza din ochii aceia întunecați îi spuse mai multe decât descoperise până acum despre ea.
O, da, ea se temea. De el. De reacția ei. Ea îl voia la fel de mult cum o voia și el. Dar nu știa ce să facă în privința asta, și exista un blocaj major în felul în care reacționa ea fizic, de parcă nu și-ar fi permis să alunece peste margine și să își piardă controlul.”
„El știa acum de ce avea ea nevoie, după ce tânjea și cum să ajungă acolo. Nici nu-i trecea prin minte să renunțe la ocazia de a-i arăta ce rata și de a o iniția în lumea întunecată a plăcerilor erotice.”

Veți citi întreaga poveste în romanul UN PARTENERIAT FIERBINTE de Jennifer Probst, volumul cu nr. 4 al seriei „Căsătorie cu un milionar”. De vineri, 07.05.2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *