Delicatese Literare
Prezentari carti

Un rebel desăvârșit – seria Rebelii din Texas de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un rebel desăvârșit

(A Rogue in Texas – 1999)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un rebel desăvârșit (A Rogue in Texas – 1999)
  2. Să nu iubești un cowboy (Never Love a Cowboy – 2000) – prezentare
  3. Pasiunea unui cowboy (Never Marry a Cowboy – 2001) – prezentare
Fiul nelegitim al unui duce, Grayson Rhodes, un adevărat rebel, părăsește mediul sufocant al înaltei societăți londoneze cu ambiția să-și dovedească valoarea făcându-și singur un rost în viață. Deși Texasul de după Războiul Civil pare mai degrabă un iad decât un tărâm al făgăduinței, Grayson nu dă înapoi când i se oferă ocazia să muncească pe pământurile lui Abbie Westland. Iar din clipa în care dă ochii pentru prima dată de frumoasa stăpână a locului, hotărăște ca ziua să-și folosească brațele pentru a munci la fermă, iar noaptea pentru a-i oferi alinare în îmbrățișarea lui fierbinte.
Cu dârzenia ei înflăcărată, Abbie este cu totul diferită de frumusețile fragile pe care Grayson le-a întâlnit la Londra. Dar sub exteriorul dur se ascunde o pasiune tandră și sinceră, cum el nu a mai cunoscut vreodată.
Poate însă iubirea lor tot mai aprinsă să supraviețuiască fantomelor trecutului, când acestea se întorc să îi bântuie?
Citate:
„Buzele lui le atinseră pe ale ei, iar ea își aminti cum văzuse o dată fulgerul izbind pământul.
Braţul lui liber se încolăci în jurul taliei ei și-o trase cu forţă spre el, ajungând amândoi în genunchi în ţărâna neagră și roditoare. Dându-se ușor înapoi, își trecu degetul mare peste buzele ei umflate, încă zvâcnind de pasiunea sărutului lui.”
„Toate îndoielile i se risipiră. Grayson o dorea și, dacă era sinceră cu ea însăși, în ciuda a tot ce-avea să fie nevoită să îndure, îl dorea și ea.
Dorinţa îi era străină, însă o simţi bătându-i insistent la ușă și îi deschise șovăielnică, gata să primească noul în viaţa ei.
Fu străbătută de un vârtej fierbinte, o fierbinţeală ce n-avea nimic de-a face cu noaptea de sfârșit de august. O mie de senzaţii se treziră brusc la viaţă, explodară, apoi se stinseră lent.”
„Tandreţea sărutului lui îi făcu ochii să se umple de lacrimi.
Așa trebuia să fie, o întâlnire între două inimi și două suflete înaintea întâlnirii dintre două trupuri. Știa acest lucru acum, înţelegea câtă simplitate exista în iubire. Nu putea fi forţată. Nu putea fi împinsă de la spate. Iubirea se năștea din afecţiune, încredere, respect.
Precum seminţe aruncate pe un sol fertil, unde puteau să încolţească și să înflorească.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN REBEL DESĂVÂRȘIT de Lorraine Heath – disponibil de sâmbătă 13.04.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *