Delicatese Literare
Prezentari carti

Un sărut exotic de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Un sărut exotic (A Coral Kiss – 1987) 

Amanda Quick

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Amy Slater și-a găsit în sfârșit vocația când cărțile pe care le scrie încep să aibă succes. Totuși, în viața personală a suferit o lovitură puternică și de atunci a preferat să păstreze distanța față de bărbați.
Însă Jed Glaze pare potrivit în rolul de prieten – este o companie plăcută la întoarcerea din misterioasele lui deplasări și nu depășește limitele personale impuse de ea.
Însă, într-o noapte, după o absență îndelungată, Jed vine rănit, având nevoie de ajutorul lui Amy – și, brusc, acest bărbat care o intrigă și o atrage irezistibil devine mult mai mult decât „doar un prieten“.
Acum este vremea ca amândoi să lase rănile să se vindece, iar câteva nopți pline de pasiune par să fie leacul perfect. Însă împărtășirea secretelor pe care le ascunde fiecare dintre ei pare să fie un lucru și dificil, și periculos.
Într-o mică vacanță pe care și-o oferă pe insula paradiziacă unde se află casa părinților ei, Amy și Jed vor încerca să lămurească misterul unei morți care i-a bântuit nopțile lui Amy – și să descâlcească ițele unei afaceri care le pune amândurora viața în pericol.
Dar, în final, cel mai important lucru este că reușesc să se convingă cât de surprinzătoare și de perfectă poate fi potrivirea dintre două inimi aparent nepotrivite.
„– Amy crede că e posibil ca bărbaţii şi femeile să aibă relaţii pur de prietenie. I-am spus că eu sunt de părere că astfel de prietenii adevărate şi complet platonice sunt extrem de rare. Bărbaţii nu sunt construiţi să aibă astfel de relaţii cu femeile.”
„– Suntem prieteni sau iubiţi, Jed?
– Şi una, şi alta. Se lăsă în genunchi, trăgând-o în jos cu el. Iar când ea îngenunche în faţa lui, mâinile lui se duseră direct spre tivul tricoului ei. Zâmbetul lui era o promisiune leneşă şi sexy. Ultima dată am cam grăbit lucrurile. O sărută pe nas în timp ce-i scoase tricoul peste cap. Te doresc de mult timp… dar cred că ştiai asta deja, nu?”
„Şi atunci Jed realiză că îl dorea cu totul. Nu se mai simţise niciodată atât de dorit sau necesar cuiva, cum îl dorea şi avea nevoie de el Amy. Şi ea nici măcar nu încerca să ascundă asta. Nu se mai înfrâna deloc atunci când făceau dragoste. I se oferea cu totul, cu o pasiune sinceră şi nevinovată care îl uluia şi îl copleşea. Nu ar fi putut rezista unei asemenea magii nici dacă şi-ar fi dorit. Amy trezea în el sentimente pe care nu reuşise să le mai trezească nici o altă femeie.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN SĂRUT EXOTIC de Amanda Quick – apariție vineri  18.08.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *