Delicatese Literare
Prezentari carti

Un sărut pentru o viață, seria Lucky Harbor de Jill Shalvis, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Un sărut pentru o viață

(It’s in His Kiss – 2014)

Jill Shalvis

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

1. Irezistibil – Simply Irresistible – 2010 – recenzie
2. Dorința inimii – The Sweetest Thing – 2011 – recenzie
2.4. Heating Up the Kitchen: Recipes with Love from Lucky Harbor – 2011
2.5. Small Town Christmas – 2011
3. Îndrăgostită nebuneşte – Head Over Heels – 2011 – recenzie
4. Noroc în dragoste – Lucky in Love – 2012 – prezentare
5. În sfârșit, iubirea – At Last – 2012 – prezentare
6. O veșnicie și o zi – Forever and a Day – 2012 – prezentare
6.5. Under the Mistletoe – 2012
7. Numai tu – It Had to Be You – 2013 – prezentare
8. Mereu în gândul meu – Always On My Mind – 2013 – prezentare
8.5. A Christmas to Remember – 2013
9. O dată-n viață – Once in a Lifetime – 2014 – prezentare
10. Un sărut pentru o viață – It’s in His Kiss – 2014
11. Bun venit, iubire! – He’s So Fine – 2014 – prezentare
12. Prima și ultima dragoste – One in a Million – 2014 – prezentare
12.5. Merry Christmas, Baby – 2014

Pentru acest roman, Jill Shalvis a fost nominalizată ca finalistă în anul 2015 pentru câștigarea prestigiosului premiu RITA, premiu pe care și l-a adjudecat în același an pentru romanul Prima și ultima dragoste (One in a Million).

Becca Thorpe și-a lăsat în urmă viața și cariera și s-a stabilit pe malul oceanului. Este șansa ei să renunțe la viața într-un mare oraș și la prudență, să lase vechile griji și probleme să zboare pe aripile vântului și să se bucure de fiecare clipă. Mai ales dacă asta îl include pe surferul delicios de sexy pe care îl întâlnește la scurt timp după ce ajunge în Lucky Harbor. Ceva din privirea intensă și cumva întunecată a lui Sam și fiorii care o cuprind la atingerea lui o conving să zăbovească în micul oraș.
Sam Brody e constructor de bărci și investitor plin de fler. A realizat totul prin propriile forțe și știe cât de periculos este să amestece afacerile cu plăcerea. Dar nu rezistă să nu îi ofere Beccăi un post la firma lui doar ca să îi audă râsul molipsitor și să o aibă în preajmă. Ce va face ea însă când în Lucky Harbor își face apariția fratele ei, care o ispitește să se întoarcă la viața plină de strălucire din marile orașe? Au Sam și Lucky Harbor vreo șansă să câștige definitiv inima Beccăi?

Citate:

„El îi zâmbi, apoi o sărută. Încet la început, apoi tot mai intens și mai dominator, de parcă ar fi răspuns exact dorinței ei de a-și pierde capul și de a se lăsa în voia simțurilor. Era chiar mai bine decât se așteptase, iar Becca se simți copleșită de valul de dorință ce puse stăpânire pe ea odată cu buzele lui. Își înfipse degetele în părul lui ud și răvășit și încercă să se țină pe picioare.
N-o mințise. Cel puțin, până acum era chiar bine.
Atât de bine că se pierdu în senzația de a fi ținută în brațe, în pasiunea dintre ei, în dorința ce-i copleșea pe amândoi.”
„Îl dorea din nou. Încă îl dorea. Și știa că nu era singura care simțea dorința. Dar descoperi în schimb că era singura care ceda. Ceda în fața sentimentelor. Se îndrăgostea de el. Se îndrăgostea de un bărbat care nu intenționa să se îndrăgostească și el.”
„Dorință, fierbinte, lichidă, consumatoare. Dar și afecțiune. Iar asta îi încălzi sufletul.
Dar cel mai intens îi resimți nevoia. Iar nevoia nu era același lucru cu dorința. O uimea și mai mult. Bărbatul acesta puternic, dur, care își croise propriul drum în viață, avea nevoie de ea.
Și, într-un fel care aproape o înspăimânta, și ea simțea la fel.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN SĂRUT PENTRU O VIAȚĂ de Jill Shalvis. De vineri, 15 ianuarie 2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Jill Shalvis pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Jill Shalvis

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Spune-ți părerea!