Delicatese Literare
Prezentari carti

Un scoțian la Londra de Sarah MacLean, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Un scotian la Londra 

Sarah MacLean

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

  1. Cucerirea unui libertin – Editura Litera (The Rogue Not Taken – 2015) – recenzia
  2. Un scoțian la Londra – Editura Litera (A Scot in the Dark – 2016)
  3. Ziua ducesei (The Day of the Duchess – 2017)
Domnișoara Lillian Hargrove a trăit cea mai mare parte din viață într-o colivie aurită, singură și tânjind după dragoste și companie. Așa că, atunci când un renumit pictor londonez îi șoptește promisiuni frumoase și o imploră să pozeze pentru un nud scandalos care va rămâne secretul lor, Lily nu ezită… doar ca să constate, șocată, că tabloul va fi expus în cadrul unei expoziții celebre, iar cuvintele frumoase nu au fost decât vorbe în vânt.
Având în față perspectiva compromiterii totale, Lily nu are de ales decât să accepte ajutorul singurului bărbat care ar putea-o salva.
Proaspătul duce de Warnick urăște tot ce este englezesc și disprețuiește din tot sufletul înalta societate londoneză. Pentru impozantul scoțian nu are importanță că a moștenit unul dintre cele mai mari ducate din Anglia – nu vrea să aibă nimic de-a face cu asta, cu atât mai mult când află că titlul nedorit vine la pachet cu o pupilă dificilă, care nu este deloc o copilă… și care este mult prea frumoasă.
Warnick sosește la Londra cu un singur scop: să o mărite pe Lily pentru ca aceasta să devină bătaia de cap a altcuiva, apoi să se întoarcă la viața lui liniștită din Scoția. Este un plan perfect – până când Lily declară că se va mărita doar din dragoste, iar scoțianul descoperă că, până la urmă, există ceva în Anglia care îl poate face să-și piardă inima.
„Era prea concentrată pe un alt bărbat, un bărbat pe care crezuse cândva că îl iubea.
Un bărbat care o minţise.
Un bărbat care o ademenise cu promisiuni frumoase. Care o convinsese să aibă încredere în el. Să îi pozeze pentru tablou fără să se gândească la repercusiunile acelui gest. Fără să se gândească la posibilitatea a ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi fost descoperit vreodată.
Ce fel de femeie avea să o creadă lumea.”
„El mârâi de plăcere și îi prinse faţa cu ambele mâini, ţinând-o nemișcată în timp ce o sărută, furându-i suspine ca un hoţ.
Și chiar era un hoţ. Care lua fără ezitare.
Sau poate că ea era hoaţa.
Furau împreună.
Prădau împreună.
Jefuiau împreună.
Și era cel mai minunat lucru pe care îl experimentase vreodată.”
„O sărută de parcă ar fi fost făcută din aer.
De parcă ar fi fost tot ce și-a dorit vreodată. De parcă ar fi fost ispită și păcat, și el nu se putea înfrâna.
Iar ea se desfătă în sărutarea lui, trecându-și mâinile prin părul lui, apoi în jos pe umerii lui și peste braţele lui masive, dorindu-și ca el să fie mai aproape.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN SCOȚIAN LA LONDRA de Sarah Maclean – apariție sâmbătă 02.09.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

 

Am menționat cartea în Top 10 cărți historical-romance în care un scoțian este cucerit de o englezoaică

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Recenzii și prezentări cărți apărute în colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *