Delicatese Literare
Prezentari carti

Un targ cu diavolul de Kelly Bowen, Editura Litera, Iubiri de Poveste

Un targ cu diavolul

Kelly Bowen

Colecția Iubiri de poveste

  1. Stăpânul inimii mele (Duke of My Heart – 2016) – prezentare carte 
  2. Un duce de neuitat (A Duke to Remember – 2016) – prezentare carte
  3. Un târg cu diavolul (Between the Devil and the Duke – 2017)
Când Alexander Lavoie, proprietarul unui faimos club de jocuri de noroc din Londra, prinde o blondă misterioasă numărând cărțile la masa de Blackjack și câștigând astfel sume frumoase la joc, este conștient că ar trebui să o dea afară fără menajamente.
Dar descoperă cu surprindere că se simte mai degrabă intrigat decât furios. Și mai ales că dorește să o vadă mai mult pe frumoasa jucătoare – în clubul lui, în biroul lui, în patul lui. Mai întâi însă, va trebui să o atragă cu o propunere pe care să nu o poată refuza.
Prudența și rațiunea o sfătuiesc pe Angelique Archer să păstreze distanța și, mai ales, anonimatul. Dar este disperată, și clubul lui Lavoie îi oferă o cale sigură de a obține rapid banii de care are nevoie – până când este prinsă.
Însă în loc să îi interzică accesul în club, diavolul de proprietar îi propune un târg : să vină să lucreze pentru el în schimbul unor avantaje prea tentante ca să fie refuzate. Să nu accepte ar însemna pentru Angelique să se confrunte cu ruina financiară totală. Însă, cu un bărbat frumos ca păcatul, să păstreze distanța profesională pare cea mai grea încercare la care a fost supusă vreodată. Cu atât mai mult cu cât se pare că dragostea lor a fost mereu în cărți…
„Vorbea calm, de parcă ar fi discutat despre vreme, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut între ei.
Și ce se întâmplase?
Nimic, își spuse Angelique. Nu se întâmplase nimic. Dar acest nimic o lăsase cu desăvârșire dezorientată, cu trupul în flăcări, cu minţile împrăștiate. Acest nimic produsese un uragan de emoţii înăuntrul ei – uluire, încântare, pierdere, uimire. Nu știa la ce să se gândească mai întâi. Sau mai târziu. Sau la ce să nu se gândească.”
„Întotdeauna păstrase relaţiile sporadice cu femeile pe teren neutru. Văzuse de prea multe ori ce se întâmplă atunci când sexul se transformă în dragoste, care se transformă în gelozie, apoi în ură. Și nu avea nici cea mai mică dorinţă să se expună vreodată la așa ceva. Își oferea cu generozitate trupul, dar nimic mai mult. Nu le oferea femeilor accesul nici la intimitatea, nici la gândurile, nici la afecţiunea lui. În ruptul capului nu ar fi putut spune de ce Angelique era altfel. De ce ei îi îngăduise să pătrundă în lumea lui.”
„Preţ de doar o fracţiune de secundă, în ciuda celor mai sincere intenţii, în ciuda grijii de care el dădea dovadă, ezită. Probabil că o simţi, pentru că buzele lui îi alunecară de pe gura ei în dreptul urechii.
– Ai încredere în mine, îi șopti.
Angelique dădu din cap pentru că nu avea cuvinte, apoi Alex o sărută din nou – un sărut adânc și lung, care o lăsă topită sub el. Uitase de timp. Uitase că mai exista o lume dincolo de această încăpere, dincolo de acest pat.”
Veți citi întreaga poveste în romanul Un targ cu diavolul de Kelly Bowen, volumul al treilea al seriei Sezonul scandalurilor. De mâine, 15 iulie, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

 

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *