Delicatese Literare
Prezentari carti

Un târg neobișnuit de Mary Jo Putney, Seria Mireselor, Editura Litera

Un târg neobișnuit

(The Bartered Bride – 2002)

Mary Jo Putney

Editura Litera

Al treilea volum al seriei Mireselor

  1. Copilul sălbatic – Editura Litera – The Wild Child – 1998 – prezentare
  2. Mireasa din China – Editura Litera – The China Bride – 2000 – prezentare
  3. Un târg neobișnuit – Editura Litera – The Bartered Bride – 2002
După ce a făcut avere sfidând pericolele mărilor din China, aventurierul și negustorul american Gavin Elliott se îndreaptă către Londra, unde intenționează să se stabilească într-o societate care i-a forțat familia să plece, cu dezonoare, pe când Gavin era doar un copil. Ajuns însă pe o insulă din Indiile Orientale, se vede nevoit să intervină pentru a salva o femeie europeană vândută la un târg de sclavi.
Alexandra Warren s-a aventurat în Australia ca tânără mireasă dornică de aventură. Peste doisprezece ani se întoarce acasă văduvă și mamă, când un atac al piraților o desparte de fiica ei iubită și o condamnă la o viață de robie. Miracolul salvării apare în persoana unui căpitan yankeu cu privire aprigă, dispus să-și riște viața pentru a o elibera.
Lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Gavin și Alex ajung la Londra ca doi străini uniți de secrete dureroase. Atracția și afecțiunea depășesc în curând trauma primei lor întâlniri – însă trecutul se întoarce să îi schimbe viața lui Gavin și să amenințe iubirea pasională pe care a găsit-o încheind un târg neobișnuit.
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN TÂRG NEOBIȘNUIT de Mary Jo Putney, cel care încheie trilogia Mireselor – disponibil de joi, 21 noiembrie 2019 la chioșcuri, la prețul de 19,99 lei!
Sursa: Cărți Romantice

Trilogia Mireselor a apărut și în colecția Cărți Romantice.

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

 

Spune-ți părerea!