Delicatese Literare
Prezentari carti

Un târg potrivit pentru un duce de Sarah MacLean, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Un târg potrivit pentru un duce

(No Good Duke Goes Unpunished – 2013)

Sarah MacLean

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. O soţie potrivită pentru un marchiz – A Rogue by Any Other Name– 2012 – prezentare
  2. O iubită potrivită pentru un conte –  One Good Earl Deserves a Lover – 2013 – recenzia 
  3. Un târg potrivit pentru un duce – No Good Duke Goes Unpunished – 2013
  4. Aparenţe înşelătoare – Never Judge a Lady by Her Cover – 2014 – recenzia
El este Ducele Ucigaș, acuzat că a omorât-o pe Mara Lowe, cu puțin timp înainte ca aceasta să devină… mama lui vitregă. Incapabil să își aducă aminte ceva legat de noaptea fatidică, Temple a renunțat la înalta societate și de mai bine de doisprezece ani domnește peste lumea rău-famată a Londrei, puternic și bogat, dar fără vreo șansă de a-și recupera statutul pierdut. Până într-o seară, când Mara îi apare în fața ochilor, vie și nevătămată, oferindu-i singurul lucru la care a visat în tot acest timp: iertarea păcatelor.
Mara era hotărâtă să își păstreze anonimatul, însă, când fratele ei acumulează datorii serioase la cazinoul lui Temple, ea nu vede altă salvare decât să-i propună acestuia o învoială: să șteargă datoria fratelui ei, iar ea să se reîntoarcă în înalta societate pentru a demonstra tuturor că Temple nu este un ucigaș.
Târgul pare corect… până când Temple înțelege că Mara Lowe ascunde mai multe decât s-ar părea la prima vedere. Va avea nevoie de o voință de fier pentru a nu cădea în mrejele acestei femei înnebunitoare ‒ care pare dornică să riște totul de dragul onoarei ‒ și pentru a rezista în fața unei iubiri care ar putea să-l coste mai mult decât propria inimă.
“Cuvintele ei erau o provocare, şi el murea de nerăbdare să accepte. Căci era ceva în vorbele femeii aceleia nebune şi curajoase care îl atrăgea. Asta îl făcea să se gândească să încheie orice târg prostesc pe care i-l oferea ea. O fixă cu privirea, făcând un pas spre ea şi simţindu-i mirosul cald şi primitor. Într-o clipă, o prinse în braţe, lipindu-şi pieptul de al ei.
– Mărturisesc că mi-a plăcut întotdeauna combinaţia de frumuseţe şi îndrăzneală, îi şopti la ureche, plăcându-i felul în care respiraţia ei se bloca în gâtlej. Poate facem un aranjament până la urmă.”
“Îşi ţinu respiraţia când degetele lui îi alunecară pe gât, rămânând în locul unde pulsul ei ameninţa să bubuie sub piele.
Şi, în tot acest timp, se uită în ochii lui, nevrând să fie prima care să-şi ferească privirea. Refuzând să-l lase să câştige, chiar şi când o încolţi, înclinându-i faţa în sus şi într-o parte, până când buzele i se desfăcură la făgăduiala dezmierdării pe care o aştepta. Mângâiere pe care îşi dădea seama că o dorea mai mult ca orice.
Era pe punctul de a i-o oferi, buzele lui mângâindu-le pe ale ei o dată, de două ori, până când fiecare părticică din ea îşi dorea nespus ca atingerea lui să devină mai hotărâtă. Să-i şoptească o promisiune.”
“Ea se lăsă în voia sărutului, care părea atât de blând şi de dulce, încât ea se întrebă dacă se putea numi cu adevărat sărut. Era mai mult o tachinare. O ispită care îl învăluia şi-l uimea cu puterea ei. Cu dorinţa pe care o simţeau amândoi.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul UN TÂRG POTRIVIT PENTRU UN DUCE de Sarah MacLean – apariţie vineri 15 martie 2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *