Delicatese Literare
Prezentari carti

Un viconte pentru o lady de Joanna Shupe – Colectia Iubiri de poveste

UN VICONTE PENTRU O LADY de Joanna Shupe

Recenzia acestei cărți pe site o găsiți aici.

Face parte din Seria Wicked Deceptions: Ducesa curtezană (The Courtesan Duchess); Contesa libertină (The Harlot Countess); Un viconte pentru o lady (The Lady Hellion).
Lady Sophia Barnes se aventurează prin zonele rău famate ale Londrei, deghizată în bărbat oferind protecție oamenilor săraci, dar și prostituatelor din bordelurile londoneze, renumite pentru jocurile de noroc. Încercând să-l descopere pe criminalul în serie care face victime în rândul femeilor decăzute, ea ignoră pericolele și nu ezită să accepte provocarea la duel a unor bărbați, ca și când ar fi egala lor. Pentru aceasta însă are nevoie de ajutorul lordului Quint, care să o învețe să mânuiască arma, deși el este bărbatul care i-a frânt inima cu ani în urmă.
Ultimul lucru de care Damien Beecham, vicontele Quint, are nevoie acum este intrarea în viața lui a frumoasei Sophie – o femeie pe care nu a încetat vreodată să o iubească şi care acum îi adresează o cerere absurdă şi periculoasă. Quint duce o luptă atât cu el însuși, cât și cu sentimentele pe care le nutrește față de Sophie, o luptă la fel de zadarnică precum împiedicarea planului ei neobişnuit. Astfel, nu va dura mult până când Quint se vede nevoit să accepte inevitabilul adevăr – viaţa lui nu mai are valoare dacă nu o poate trăi alături Sophie…
O poveste savuroasă pe care o veți putea citi în romanul UN VICONTE PENTRU O LADY de Joanna Shupe. De mâine, 30 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Carti Romantice
Coperta originala:

the lady hellion

 

11 Comments

Spune-ți părerea!