Delicatese Literare
Prezentari carti

Unora le plac scoțienii – seria Scoțieni nestăpâniți de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Unora le plac scoțienii

(Some Like It Scot – 2015)

Suzanne Enoch

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Volumul cu nr. 4 din seria „Scoțieni nestăpâniți“

  1. Diavolul poartă kilt – The Devil Wears Kilts – 2013 – prezentare
  2. Un scoțian irezistibil – Rogue with a Brogue – 2014 – prezentare
  3. Pasiunea unui scoțian – Mad, Bad, and Dangerous in Plaid – 2015 – prezentare
  4. Unora le plac scoțienii – Some Like It Scot – 2015

Când o fătucă nebună, îmbrăcată bărbătește, trage spre el, Munro MacLawry ‒ Ursul ‒ nu se poate hotărî ce îl impresionează mai mult: modul cum țintește sau curbele ademenitoare ce se întrezăresc pe sub haine.

Catriona MacColl a fugit din Londra în Scoția cu sora ei vitregă pentru a scăpa de o căsătorie nedorită și nu este dornică să aibă de-a face cu Munro ‒ sau cu orice alt bărbat. Dar el nu o poate abandona pe această pisică sălbatică fascinantă, cu părul ca o văpaie și limba ascuțită ‒ nu când descoperă cât de bine se potrivește în brațele lui.

Munro și-a câștigat cu vârf și îndesat renumele: e un scoțian plin de mușchi, un munte de om cu un zâmbet poznaș și un șir de femei satisfăcute în urma lui. Mâncarea, păturile, lumânările și multe alte lucruri necesare supraviețuirii pe timp de iarnă într-o mănăstire abandonată pe jumătate dărâmată reprezintă un dar neașteptat din partea lui Munro pentru Catriona ‒, dar și o complicație la fel de surprinzătoare. Clanul MacDonald are planuri pentru ea ‒ și sigur acestea nu includ și ca ea să se îndrăgostească de un membru al clanului MacLawry. Însă Munro este primul bărbat care o face să se simtă ca o adevărată femeie ‒ și poate fi unica ei șansă la o viață cum abia dacă a îndrăznit să viseze vreodată.

„Un roman ca un carusel al senzațiilor… romantic, senzual, care vă va încânta cu siguranță.“ – Publishers Weekly

Veți citi întreaga poveste în romanul UNORA LE PLAC SCOȚIENII de Suzanne Enoch, al patrulea volum al seriei SCOȚIENI NESTĂPÂNIȚI. De viner, 23 iulie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți historical-romance

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

Spune-ți părerea!