Delicatese Literare
Prezentari carti

Ușoară ca o pană de Zoe Aarsen, Editura Leda Edge

Ușoară ca o  pană (Light as a Feather – 2013)

Zoe Aarsen

Editura Leda Edge

Data apariției: august 2019
Traducere: Raluca Miheșan

Seria Primejdia plutește în aer/ Weeping Willow High Series:

  1. Ușoară ca o pană – Light as a Feather – 2013
  2. Cold as Marble – 2019
  3. Light as a Feather, Silent as the Grave
Luna viitoare, la Leda Edge: UȘOARĂ CA O PANĂ, de Zoe Aarsen, primul volum al seriei „Primejdia plutește în aer”, traducere de Raluca Miheșan.
Trebuia să fie un joc…
Clasa a unsprezecea pare să fie cel mai bun an din viața McKennei Brady. După o vară plină de schimbări, McKenna este acceptată în grupul select al fetelor populare de la liceul Weeping Willow, condus de frumoasa Olivia Richmond. Pentru prima oară după mult timp, lucrurile par să se îndrepte în direcția potrivită.
Dar totul se schimbă la petrecerea de ziua Oliviei. Violet, fata nouă și misterioasă din oraș, le sugerează să încerce un joc. Violet inventează povești elaborate și straniu de detaliate despre felul în care o să moară toate. Deși jocul o neliniștește pe McKenna, totul pare atunci inofensiv. Numai că, o săptămână mai târziu, Olivia moare exact așa cum a prezis Violet.
În timp ce Violet devine populară și se implică în viața pe care Olivia a lăsat-o în urmă, McKenna e tot mai convinsă că moartea fetei n-a fost doar o coincidență — mai ales când un spirit nemulțumit care îi bântuie dormitorul îi lasă indicii care o incriminează pe Violet. Cu ajutorul lui Trey, vecinul ei drăguț, McKenna e hotărâtă să descopere secretele și adevăratele intenții ale lui Violet înainte să fie prea târziu. Pentru că este doar o chestiune de timp până când vor muri și alți copii.
Un amestec de comedie răutăcioasă cu dive adolescente și poveste horror cu elemente supranaturale – cititorii care își doresc un amuzament ușor cu fantome vor fi încântați de ritmul alert și de interludiul romantic.” – Kirkus Reviews
Urmărește serialul pe HBO Romania!

https://youtu.be/Quv7qjIALUs

Cărţile Leda Edge pot fi comandate de pe libris.roedituracorint.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Editura Leda Edge

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *