Delicatese Literare
Prezentari carti

Văduve de Lynda la Plante, Editura Litera

Văduve

(Widows – 1985)

Lynda la Plante

Editura Litera

Colecţia Buzz Books

Lynda la Plante s-a născut la Liverpool, în 1946. Înainte de a dobândi celebritatea că scriitoare, s-a făcut remarcată că actrița la Național Theatre, dar și pe micul ecran. în paralel cu activitatea teatrală, s-a dedicat scrisului, impunându-se foarte repede cu scenariul de televiziune Văduvele. Au urmat cinci romane: Moștenirea, Bella Mafia, Împreună, Indiferență și Sânge rece – care au cunoscut un imens succes, fiind traduse în peste 21 de limbi. Aceste romane au fost transpuse pe marele și micul ecran, bucurându-se de aceleași extraordinare aprecieri. Lynda la Plante este, totodată, autoarea popularului serial de televiziune Primul suspect, cu care a câștigat numeroase premii, printre care prestigiosul Emmy și premiul Edgar Allan Poe Writers.

Un jaf asupra unei autospeciale blindate pentru transport de valori eșuează lamentabil și trei femei rămân văduve.

Când Dolly Rawlins descoperă planurile soțului său pentru jaful ratat, o idee prinde contur în mintea ei … Ar putea ea și celelalte soții să termine treaba pe care soții lor au început-o??

Pe măsură ce femeile pun la cale jaful, devine clar că altcineva trebuie să fi fost implicat … Dar numai trei cadavre au fost găsite la locul faptei.

CINE A FOST CEL DE-AL PATRULEA BĂRBAT? ȘI UNDE ESTE ACUM?

„Un roman tipic pentru Lynda La Plante, Văduve este o carte pur și simplu uimitoare. Nu e nimeni ca Dolly Rawlins. De citit neapărat.” – Northern Crime

„O carte de o rară autenticitate.” – Sunday Telegraph

„Plină de răsturnări de situație.” – Independent on Sunday

 

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

Spune-ți părerea!