Delicatese Literare
Prezentari carti

In valtoarea vietii de Deeanne Gist, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

În vâltoarea vieţii

Deeanne Gist

Editura Litera/ Alma

Colectia Iubiri de Poveste

 

1. În vâltoarea vieții (It Happened at the Fair – 2013)
2. Sacrificiul inimii (Fair Play – 2014) – recenzia

 

O miniserie a cărei acțiune este legată de Expoziția Internațională de la Chicago, din 1893.
Riscând tot ce are – inclusiv ferma familiei –, Cullen McNamara se decide să participe la Expoziția Mondială Columbiană din 1893 din Chicago pentru a-și prezenta ultima invenție.
Dar în zgomotul din Pavilionul Utilajelor, deficiența de auz de care suferă face aproape imposibilă comunicarea cu potențialii cumpărători. Disperat că toate eforturile lui ar putea fi sortite eșecului, el o angajează pe Della Wentworth, o profesoară pentru copii surzi, să îl inițieze în tainele cititului pe buze.
Tânăra profesoară se dovedește reticentă să accepte această înțelegere, însă nu poate să nu fie atrasă de entuziasmul acestui bărbat dispus să facă orice pentru a-și vedea visurile împlinite.
Problema pentru Cullen nu este atât să învețe, ci să își păstreze atenția la lecții în timp ce urmărește cu atenție buzele atrăgătoare ale profesoarei lui. Lumea nouă în care pătrunde îl prinde în mrejele ei, făcându-l să își pună întrebări legate de viața pe care a lăsat-o în Carolina și de femeia cu care urma să se căsătorească acolo, de visurile lui de inventator și de dragostea neașteptată pe care începe s-o nutrească pentru frumoasa Della.
Va reuși să-și păstreze picioarele pe pământ sau se va lăsa atras în vâltoarea iubirii și a unei noi vieți?
Vom citi întreaga poveste în romanul ÎN VÂLTOAREA VIEȚII de Deeanne Gist. De mâine, 03.03.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

Cărțile autoarei Deeane Gist pot fi comandate pe elefant.rolibrarie.net

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *