Delicatese Literare
Prezentari carti

Văluri de mătase de Mary Jo Putney, Seria Mătăsii, Editura Litera

Văluri de mătase

(Veils of Silk – 1992)

Mary Jo Putney

Editura Litera

Ultimul volum al seriei Mătăsii
  1. Mătase și umbre – Silk and Shadows – 1991 – prezentare
  2. Mătase și secrete – Silk and Secrets – 1992 – prezentare
  3. Văluri de mătase – Veils of Silk – 1992
Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile publicațiilor New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.
După ce este salvat dintr-o temniță îngrozitoare din Asia Centrală, slăbit și mutilat, maiorul Ian Cameron se întoarce în India, doar pentru a fi pus în fața unei crude realități: crezându-l mort, frumoasa lui logodnică s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al lui.
O moștenire neașteptată îi oferă șansa de a se întoarce acasă în Scoția pentru a începe o viață nouă. Însă, mai întâi, trebuie să îndeplinească dorința lăsată cu limbă de moarte de către ofițerul rus cu care a împărțit anii de prizonierat: să ducă nepoatei acestuia, Laura Stephenson, un jurnal. 
Ian este surprins să găsească o femeie în toată firea în locul fetiței pe care și-o închipuise și își dă imediat seama că Laura este singura care ar putea să-i fie parteneră într-o căsătorie neconvențională.
Dorința i se împlinește, dar, înainte de a porni în lunga călătorie către casă, cei doi sunt atrași într-o aventură care amenință viitorul Indiei și îi apropie într-o dragoste pasională care devine mai puternică decât orice ar fi îndrăznit să viseze vreodată.
Veți citi întreaga poveste în romanul VĂLURI DE MĂTASE de Mary Jo Putney. De joi, 10.10.2019 la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *