Delicatese Literare
Prezentari carti

Vântul sălbatic de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Vântul sălbatic (Brave the Wild Wind)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

  • Seria Wyoming (Aventuri în Wyoming)

  1. Vântul sălbatic (Brave the Wild Wind – 1980)
  2. Tunet neîmblănzit (Savage Thunder– 1989) – prezentare
  3. Îngerul meu păcătos (Angel – 1992)
Jessie Blair, o tânără greu de îmblânzit și o adevărată pacoste când ceva nu îi este pe plac, se înfurie teribil când mama ei – cu care nu mai avusese nimic de-a face în ultimii zece ani, dar care îi devine tutore ca urmare a morții neașteptate a tatălui – cheamă un străin pentru a se amesteca în treburile fermei ei.
Chase Summers răspunde chemării și vine pentru a afla mai multe despre bărbatul către care Jesse are o datorie și care pare hotărât să ia mai mult decât i se cuvine.
Înfuriat de aroganța ei, dar vrăjit fără voie, Chase este atras irezistibil de tânăra încăpățânată și, implicit, intră în conflictul pe care aceasta îl are cu fermierul care i-a ucis tatăl. Mânat de mândrie, el se ambiționează să o îmblânzească pe ademenitoarea fată care se joacă fără milă cu sentimentele lui, punându-se, nu de puține ori, în situații stânjenitoare sau chiar periculoase.
Și totuși, Chase nu dă înapoi așa ușor și nu are de gând să se dea în lături de la nici o provocare până când fermecătoarea diavoliță nu va ceda în fața lui și nu va descoperi ce înseamnă cu adevărat să fie femeie. Femeia lui.
Citate:
„Asta-și dorise Jessie de la bun început, asta și mai mult, își spuse ea răzvrătită. Sărutul lui Blue fusese plăcut. Dar știuse că așa avea să fi e, deoarece o mai sărutase o dată, în primăvară, iar ei îi plăcuse. Fusese primul ei sărut. Și alţi bărbaţi doriseră să o sărute, știa asta, dar era fi ica șefului, iar lor le era teamă atât de temperamentul ei iute, cât și de furia lui. Așa că nici unul nu îndrăznise. Doar Blue.”
„Buzele lui o mângâiară cu o atingere catifelată și se plimbară spre gâtul ei, apoi spre ureche. Își lăsă capul pe umărul ei cu un oftat profund de mulţumire. Chase nu se simţise niciodată mai relaxat și mai fericit. Începea să-l cuprindă somnul, dar luptă contra acestuia, dorind să savureze cât mai mult senzaţia de a o avea în braţele lui.
Nu semăna cu nici o altă femeie cu care fusese vreodată. Îi era necunoscută pasiunea aceasta intensă din partea unei femei. Jessie fusese la fel de sălbatică și de nestăpânită ca el în dorinţa de a-l avea. ”
„Era totul foarte ciudat, toate aspectele dorinţei. Blue o dorea. Micul Șoim o dorea. Chase o dorise și el, însă doar o dată. Iar Vânătorul de Urși Negri luptase cu dorinţa, ostil cu Jessie din cauza acesteia. Unde era dragostea, în toate astea? Rachel se prefăcuse doar că-l iubea pe Th omas, iar ceea ce simţise Th omas nu ar fi putut fi dragoste, deoarece se transformase în ură. În cărţi, iubirea adevărată era generoasă, însă Jessie nu văzuse niciodată doi oameni căsătoriţi care să manifeste iubirea despre care citise ea. Exista oare o astfel de iubire?”
Veți citi întreaga poveste în romanul VÂNTUL SĂLBATIC de Johanna Lindsey, primul volum al seriei „Aventuri în Wyoming“ – apariție sâmbătă 28.04.2018 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.ro.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

5 Comments

Spune-ți părerea!