Delicatese Literare
Prezentari carti

Văpaia din brațele lui de Johanna Lindsey, Iubiri de Poveste, Editura Litera/Alma

VĂPAIA DIN BRAŢELE LUI de Johanna Lindsey (Wildfire In His Arms – 2015)
  1. Promisiunea (One Heart to Win – 2013)
  2. Văpaia din brațele lui (Wildfire In His Arms – 2015)
  3. Moștenitoarea (Marry Me by Sundown – 2018)
Degan Grant pornește spre California, un loc aflat la mare depărtare de casa ‒ și de oamenii ‒ de care vrea să uite, însă drumul îi este întrerupt de un șerif căruia i-a rămas dator pentru că i-a salvat cândva viața. Degan îi poate întoarce șerifului favoarea dacă este de acord să dea de urma a trei nelegiuiți – sarcină deloc dificilă pentru un om de temut ca el. Dar primul infractor care îi iese în cale este o tânără cu totul specială: Maxine este o adevărată frumusețe, care a atras atenția nedorită a unor oameni de seamă din orășelul ei natal. Însă lucrurile au scăpat de sub control, și astfel ea s-a văzut nevoită să fugă pentru a-și salva viața. Acum, când este deja fugară de aproape doi ani, Maxine este dispusă să facă tot ce este necesar pentru a scăpa de chipeșul și enigmaticul pistolar care intenționează să o dea pe mâna unei legi injuste.
Având pe cap o tânără înflăcărată și îndrăzneață care își afirmă cu înverșunare nevinovăția, Degan este nevoit totodată să prindă un ucigaș și să își apere viața de un vechi dușman aflat pe urmele lui. Dar timpul petrecut în compania fermecătoare sale prizoniere și pasiunea care se naște între ei îl conving pe Degan că a venit momentul ca amândoi să-și înfrunte trecutul astfel încât să aibă șansa la un viitor împreună.
„Atracţia pe care o simţea faţă de el începea să devină cam prea puternică. Ar fi trebuit să se gândească la evadare, nu la un nou sărut! Și totuși, stătu acolo plină de speranţă, lăsându-l să îi încheie cămașa, năpădită de o emoţie caldă doar la gândul că el și-ar fi dorit așa ceva.”
„Acum nu mai era o pasiune mistuitoare ca un foc de vegetaţie, precum cea care se aprinsese între ei în după-amiaza aceea. Era un foc lent și intens, ce părea să devină din ce în ce mai fierbinte.
Însă îi stârnea aceleași emoţii puternice, aceeași descătușare în adâncul fiinţei ei, aceeași goană nebună a sângelui ce o făcea aproape beată de fericire.”
„Max aștepta nerăbdătoare să se culce lângă el în fiecare noapte, să simtă căldura și forţa trupului lui masiv, să ridice privirea în camera cufundată în întuneric și să îi vadă faţa atât de aproape de a ei.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul VĂPAIA DIN BRAȚELE LUI de Johanna Lindsey, care apare sâmbătă 07.05.2016, la toate punctele de difuzare a presei impreuna cu ziarul Libertatea. Lectura placuta!
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *