Vara în care am devenit frumoasă. Seria Vara Vol.1 de Jenny Han, Editura Trei

0

Vara în care am devenit frumoasă

Jenny Han

Editura Trei

Colectie: Fiction Connection

An aparitie: 2019
Nr. pagini: 272
Titlu Original: The Summer I Turned Pretty – 2009
Traducător: Diana Trancuta
Vara în care am devenit frumoasă este primul colum din seria Vara/ Summer

 

1. Vara în care am devenit frumoasă –The Summer I Turned Pretty – 2009
2. It’s Not Summer Without You – 2010
3. We’ll Always Have Summer – 2011
Pentru Belly, vara este cea mai frumoasă perioadă a anului. Tot ce e bun și magic se întâmplă între lunile iunie și august, când poți gusta din plin toate bucuriile: oceanul, soarele, plajă și libertatea. Celelalte anotimpuri sunt doar o nesfârșita așteptare a verii, când va merge la casa de pe plajă și o va reîntâlni pe prietenă ei Susannah. Și mai ales pe frații Fisher — Jeremiah și Conrad —, pe care Belly i-a cunoscut în prima ei vacanță pe malul marii. Și la care se gândește neîncetat.
Iar vara asta e mai frumoasă decât celelalte de până acum. Totul e mai intens, mai luminos, mai frumos. Și lucrurile se schimbă în mod neașteptat, oferindu i lui Belly o fericire nesperată. Viață ei devine, în sfârșit, așa cum și a dorit o dintotdeauna.
O superbă poveste de dragoste, care te face să aștepți cu nerăbdare următoarea carte din serie. – Publishers Weekly
Un roman foarte sensibil și romantic, care îți va rămâne în suflet. – School Library Journal
O carte minunată, în care protagonista, Belly, își descoperă sexualitatea, pe fundalul unei veri de neuitat. – Kirkus Reviews
Jenny Han s‑a născut în 1980, în Richmond, statul Virginia, într‑o familie de imigranți coreeni. A debutat cu o carte pentru copii, Shug (2006), pe care a scris‑o pe când încă era la colegiu, iar în 2011, a scris o a două carte pentru copii, Clară Lee and the Apple Pie Dream.
Succesul de public l‑a obținut însă cu trilogia Vara, ale cărei romane au fost bestselleruri New York Times. A urmat seria Burn for Burn, scrisă împreună cu Siobhan Vivian, care s‑a bucurat și ea de o mare popularitate.
La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut deja Tuturor băieților pe care i‑am iubit, roman ecranizat de Netflix în 2018, P.S. Te mai iubesc și acum, care a câștigat premiul Young Adult Asian/Pacific American Award for Literature pe annul 2016, și A ta veșnic, Lara Jean.

Cărțile apărute la Editura Trei se pot comanda pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, librex.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Trei

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: