Vecinul perfect de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

13

Vecinul perfect

Nora Roberts

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

Titlul original: The Perfect Neighbor
Este al optulea volum al seriei The MacGregors:
 1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
 2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
 3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
 4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
 5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
 6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
 7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand – prezentare carte
 8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
 9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor
La New York, oamenii obișnuiesc în general să își ignore vecinii. Aceasta este însă o regulă pe care Cybil Campbell n-a învățat-o niciodată și nici nu a putut s-o accepte. Când bruneta veselă bate la ușa bărbatului care abia s-a mutat în apartamentul de alături, se așteaptă să lege cu el o relație de prietenie; la urma urmei, reușește să se înțeleagă foarte bine cu toți ceilalți locatari din bloc.
Preston McQuinn nu este interesat de conversații banale. Se află în Manhattan doar cât să termine o lucrare și intenționează să plece cât mai repede cu putință – hotărâre care îi slăbește pe măsură ce firea simpatică a lui Cybil și ochii ei mari și verzi îi captează interesul.
Încercând să uite că inima i-a fost frântă, Preston vrea să se țină departe de fermecătoarea lui vecină… dar eșuează lamentabil. Cybil este intrigată de bărbatul misterios și chipeș, pasionat de saxofon. Dar cum va reacționa când va descoperi că el a mințit-o din prima clipă când s-au cunoscut?
„Mai fusese sărutată înainte. Mai fusese ţinută în braţe de un bărbat. Din punctul ei de vedere, o comparaţie între experienţele precedente şi acea îmbrăţişare pătimaşă cu vecinul de vizavi era ca şi cum ar fi căutat asemănările între o pocnitoare şi o bombă nucleară. Una sfârâia, făcea puţin zgomot şi-ţi atrăgea atenţia câteva secunde. Cealaltă exploda şi schimba înfăţişarea pământului timp de secole.”
„Îi plăcea să-l facă să râdă. Râsul lui suna cumva pierdut, de parcă îi lipsea exerciţiul. Ar fi putut să-l ajute, se gândi Cybil, desenându-i din nou faţa, de data aceasta cu un surâs cald. La urma urmei, unul dintre talentele ei era să aducă zâmbete pe chipurile celor din jur.”
„Romantică, veselă, caldă ca o rază de soare. Aşa era ea. Blândă, sufletistă, mărinimoasă. Toate acele lucruri de care uitase că avea nevoie erau întrupate de femeia din braţele lui.”
VECINUL PERFECT de Nora Roberts – apariție vineri 16.12.2016 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei. Ultimul volum din seria Familia MacGregors include și nuvela Iubirea învinge!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

About Author

13 comentarii

 1. Am sa cumpar si ultimul volum chiar daca nu prea as vrea.Am fost foarte incantata de inceputul seriei dar pe parcurs m-am plictisit putin.Poate a fost putin exagerata cu atat de multe volume sau poate pur si nsimplu nu am mai avut eu aceeasi placere de a le citii.A inceput bine dar …….atat.

   • De acord cu voi! Nu stiu de ce, dar nu m-a prins seria asta. Draguta…si cam atat. Am renuntat sa mi le iau dupa vreo trei volume (unul il aveam deja dintr-o editie anterioara)

 2. Ei bine, eu nu am citit nimic din seria asta, dar am inteles ca se pot citi si separat asa ca o voi achizitiona.
  Imi place coperta si mai mult, descrierea.

  Se poate ca, scriind atatea carti intr-o serie sa devina putin plictisitor, da. Dar cine stie, va poate surprinde,nu?

 3. ” Vecinul perfect” este o superba lectura de seara, usoara, cu replici amuzante.
  Mi-a placut foarte mult cum a decurs povestea de dragoste dintre Cybil si Preston.
  Chiar o recomand.

Spune-ți părerea!