Delicatese Literare
Prezentari carti

Viața care mă aștepta de Julien Sandrel, Editura Trei

Viața care mă aștepta

Julien Sandrel

Editura Trei

Colectie: Fiction Connection

An aparitie: 2021

Nr. pagini: 240

Titlu Original: La vie qui m’attendait – 2019

Traducător: Ela Negreanu

 

Julien Sandrel s-a născut în 1980 la Hyeres, în sudul Franței. În copilărie, visa să se facă scriitor sau regizor. Deși pasionat de film și literatură, și-a luat licența în agronomie la Paris, apoi a făcut un master în marketing. În prezent, locuiește la Paris cu soția și cei doi copii ai lor.
La Editura Trei, de același autor a apărut Camera minunilor, romanul său de debut, tradus în 25 de limbi și recompensat, în 2019, cu Prix Méditerranée des lycéens și Prix des lecteurs U. Romanul este în curs de ecranizare.

Autorul bestsellerului Camera minunilor, Julien Sandrel, revine la Editura Trei cu o poveste despre familie, căutarea fericirii și curajul de a-ți reinventa viața: Viața care mă aștepta (traducere de Ela Negreanu). Un roman încântător, bogat în emoții, despre forța legăturilor de familie.

O poveste despre familie, căutarea fericirii și curajul de a-ți reinventa viața

Romane, o femeie de 39 de ani, e medic și suferă de ipohondrie. Viața ei monotonă se schimbă în clipa în care o pacientă îi mărturisește că a văzut-o ieșind supărată din secția de pneumologie a unui spital din Marsilia. Dar Romane se simte foarte bine și n-a pus niciodată piciorul în acel oraș.
Mânată de senzația că această poveste misterioasă răspunde golului interior pe care l-a resimțit dintotdeauna, Romane se hotărăște să plece în căutarea celei care îi seamănă atât de mult.
Astfel ajunge la Juliette, proprietara unei librării din Avignon. În clipa în care cele două femei se întâlnesc, un lucru este evident: sunt gemene. Cum e posibil însă ca niciuna să nu știe de existența celeilalte? Ce secrete ascund familiile lor?
Încercând să descopere adevărul, cele două surori pornesc într-o călătorie presărată cu bucurii și dureri…

„O poveste emoționantă și tandră, pe care o citești dintr-o suflare.” – Elle

„Un roman încântător, bogat în emoții, despre forța legăturilor de familie.” – Le Parisien Week-End

„Romanul lui Sandrel ne face să ne regândim prioritățile în viață.” – Sunday Post

„O poveste dătătoare de speranță despre o cursă nebunească împotriva timpului.” – Saga

 

Cărțile apărute la Editura Trei se pot comanda pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, librex.ro, carturesti.ro, dol.ro

Noutăți editoriale ianuarie 2021 Editura Trei

Noutăți editoriale februarie 2021 Editura Trei

Recenzii și prezentări cărți Editura Trei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *