Delicatese Literare
Prezentari carti

Vicontele cavaler – seria Clubul valeților de Valerie Bowman, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Vicontele cavaler

(Save a Horse, Ride a Viscount – 2021)

Valerie Bowman

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. 1. Un conte sub acoperire – The Footman and I – 2020 – prezentare
  2. 2. Șarada ducelui (Duke Looks Like a Groomsman – 2020) – prezentare
  3. 3. Marchizul care mă iubea (The Valet Who Loved Me – 2020) – prezentare
  4. 4. Vicontele cavaler (Save a Horse, Ride a Viscount – 2021)
  5. 5. Lecții de dragoste (Earl Lessons – 2021)
  6. 6. The Duke is Back – 2022

PLANURILE SALE MĂREȚE. . .
Ewan Fairchild, viconte de Clayton, bifează unul după altul planurile viitorului său luminos. Să devină o personalitate în plină ascensiune în parlament? Bifat. Să găsească o tânără cu care să se căsătorească? Bifat. Să-și facă grajdurile invidiate de toți bărbații din Londra? Bifat, mulțumită calului arab pursânge, pe care tocmai l-a câștigat la licitație. Clayton este pe cale să le aibă pe toate și nu se va abate de la drumul său pentru nimeni – nici măcar pentru vecina lui cea tânără și frumoasă.

. . . SUNT PE CALE SĂ FIE STRICATE.
Lady Theodora Ballard nu s-a supărat atunci când, ca să aibă grijă de mama ei bolnavă, a ratat un sezon de dineuri, baluri și serate. Dar, în momentul în care tatăl ei i-a vândut calul preferat, Thea a suferit enorm. Acum, vicontele chipeș și seducător de pe moșia vecină are calul ei, iar ea nu se va opri de la nimic ca să-l recupereze. Din nefericire, incursiunea ei în grajdul lui se sfârșește prost, lăsând-o pe Thea cu un picior rupt și pe Clayton cu o musafiră atrăgătoare, care îi dă peste cap lumea lui ordonată. Atracția dintre ei este de netăgăduit, dar secretele și scandalurile abundă. Va fi nevoie de multă dragoste pentru ca ei doi să se salveze…

Citate:

„Ewan făcu un pas mai aproape. Foarte aproape. Era mai înalt decât ea. Thea se întoarse spre el și fu nevoită să-și încline capul pe spate ca să se uite la fața lui. O, de ce trebuia ca bărbatul acela să fie atât de chipeș și să miroasă atât de bine? Nu mai voia să-i înapoieze batista. Avea parfumul lui.

– Pe lângă identitatea lui Phillip, va trebui să mai păstrezi un secret, Thea, spuse Ewan cu blândețe, în timp ce se uita în ochii ei.

Thea înghiți în sec.

– Care este acela? întrebă ea în șoaptă.

– Că eu am făcut asta.

Buzele lui le întâlniră pe ale ei într-un sărut.”

„Cuvintele tatălui ei îi răsunau continuu în minte. Dar și mai rele erau cuvintele cu care răspunsese Ewan: „Sunt mult mai îngrijorat de cum anume îi voi explica asta logodnicei mele.“

Clayton o sărutase, deși avea o logodnică. Era un pungaș. Un

ticălos. Un trădător.”

„Buzele lui se năpustiră asupra ei și o sărută cu toată pasiunea pe care o simțea pentru ea. Se putea să nu-i mai vorbească niciodată, dar urma să aibă acel ultim sărut ca amintire.

Spre surprinderea lui totală, ea îi răspunse la sărut. Era mai mult decât sperase el vreodată, dar ea își petrecu strâns brațele pe după gâtul lui și se ridică pe vârfuri, sărutându-l la fel de arzător cum o făcuse și el.”

Veți citi întreaga poveste în romanul VICONTELE CAVALER de Valerie Bowman al patrulea volum al seriei „Clubul valeților“ – disponibil de luni, 20 iunie 2022, la chioșcurile din toată țara.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *