Delicatese Literare
Prezentari carti

Victime colaterale – Seria Intrușii – Tijan – Editura Bookzone

Victime colaterale, volumul doi din seria Tijan, care duce povestea Intrușii mai departe și care dezgroapă umbre ale trecutului este acum gata să ajungă sub bradul tău!

Victime colaterale

(The Damaged – 2021)

Tijan

Editura Bookzone

An apariție: 2022

Nr. pagini: 400

Tijan este autoare de bestselleruri WallStreet Journal, New York Times și USA Today. Scrie romane imprevizibile, care te țin cu sufletul la gură, iar personajele sale sunt puternice, intense și realiste. Până acum, ea a lansat mai multe serii de succes, printre care: Carter Reed, Fallen Crest și Ryan’s Bed. Cărțile ei au fost deja traduse în franceză, italiană, germană, maghiară, poloneză, daneză și rusă.

Descoperă o poveste de dragoste neașteptată, cu o tentativă de răpire misterioasă, secrete de familie mortale și multe răsturnări de situație care te vor ține cu sufletul la gură, de la autoarea de bestsellere New York Times, Tijan!

Rareori al doilea volum este mai bun decât primul, dar Tijan nu degeaba este în topurile NYT, ci pentru că are un talent desăvârșit de a crea o intrigă care te obsedează și un fir narativ care se încolăcește în jurul minții tale și o învârte pe degete de la prima până la ultima pagină!

Acțiunea este din ce în ce mai controversată, lucrurile iau o turnură complicată în viața lui Bailey și a lui Kash, iar limitele iubirii lor sunt testate neîncetat. Mai mult decât atât, secretele care ies la suprafață sunt atât de periculoase încât le pune viața în pericol.

Bailey nu mai este o străină, acum are familia ei și o poveste de iubire așa cum nu îndrăznea nici măcar să-și imagineze vreodată că ar fi posibil.

Kash, obișnuit și el să trăiască în umbră, este dispus să facă orice pentru a-și proteja familia și femeia pe care inima lui a ales-o.

Împreună au puterea de a înfrunta lumea. Dar, între timp, minciuni și secrete inexplicabile încep să se dezvăluie.

Quinn este la închisoare și așteaptă procesul.

Prietenii ar putea fi, de fapt, dușmani.

Și ce pune la cale Calhoun? Și mai important, va descoperi Kash până nu este prea târziu?

„Cărțile lui Tijan sunt pline de umor, tensiune și anxietate, și niciodată nu încetează să mă impresioneze!” – Kylie Scott, autoare de bestsellere NYT

„Averse de suspans la cote maxime.” – Publishers Weekly

„Întotdeauna pot conta pe Tijan când simt nevoia să citesc o poveste plină de acțiune, intensă și emoționantă, care mă ține captivă până la ultima pagină.” – Helena Hunting, autoare de bestsellere NYT

Fragment

Kash și cu mine nu mai eram o știre de prima pagină.

Acum, că Quinn ieșise din închisoare, chipul ei apărea la toate știrile TV, în toate revistele și pe toate blogurile. Divorțul iminent de Peter Francis era altă știre la ordinea zilei în mass-media. Ici-colo, mai era amintit numele meu sau al lui Kash, dar media se ocupa în principal de Quinn, precum și de Quinn și Peter. Matt era și el în centrul atenției pe site-urile de bârfe, din pricina relației cu ei și fiindcă se culcase cu Amanda Bonham, al cărei soț avusese o aventură cu Quinn.

Lumea cancanurilor se rostogolea la nesfârșit.

Eu eram fericită. Situația la facultate devenise mult mai suportabilă. Nu mă mai aștepta atâta lume în fața clădirii. Puteam merge din nou la masă numai cu doi bodyguarzi.

Așadar, lucrurile începeau să devină relativ normale, un cuvânt subiectiv, fiindcă „normalul” meu nu avea să mai fie niciodată cel de altădată. Asta îi includea și pe colegii mei de grupă. În prima zi după incident, mă întrebasem cum vor reacționa, dar nimeni nu comentase nimic. Nimeni nu se purta altfel decât de obicei. Singura ciudățenie era că Hoda se arăta mai puțin ostilă, totuși eu continuam s-o evit, prin urmare, nu eram sigură că așa stăteau lucrurile.

O serie plină de neprevăzut, romantism și suspans ce te va captiva de la prima până la ultima pagină.

 

Cartea Victime colaterale de Tijan poate fi comandată pe bookzone.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Spune-ți părerea!