Delicatese Literare
Prezentari carti

Vieți secrete de Tatiana de Rosnay, Editura Litera, Colectia Blue Moon

Vieți secrete

Tatiana de Rosnay

Editura Litera

Colectia Blue Moon

An aparitie: 2018

Nr. pagini: 288

Titlu Original: A Secret Kept

Traducător: Monica Dinu

Antoine Rey crede că a pregătit surpriza perfectă pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia lor petrecuse multe zile de vacanță fericite la malul mării. Dar frumusețea sălbatică a locului nu atrage după sine numai amintiri plăcute, iar Melanie își amintește brusc ceva neașteptat și tulburător despre ultima vară petrecută acolo.
Prins în avalanșa de evenimente provocată de scoaterea la lumină a unui secret de familie șocant, ascuns mai bine de trei decenii, Antoine se confruntă în același timp cu trecutul, dar și cu relația problematică pe care o are în prezent cu propriii copii, și trebuie să găsească răspuns unei întrebări chinuitoare: cât de bine își cunoaște, de fapt, mama, copiii, chiar și pe sine?
Având sentimentul eșecului pe toate planurile – ca fiu, ca soț, ca frate și ca tată – Antoine Rey va afla adevărul despre familia sa și despre sine în cel mai dificil mod.
Un roman în același timp emoționant și seducător, Vieți secrete este povestea unei familii moderne și a legăturilor invizibile care o țin unită.” The New York Times
Sursa: Editura Litera

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *