Delicatese Literare
Prezentari carti

Vino și sărută-mă!, seria Pasiuni texane de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Vino și sărută-mă!

(Fancy Pants – 1989)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Traducere: Mădălina Moțatu

Nr. de pagini: 574

0.5. Flacăra pasiunii – Glitter Baby – 1987 – recenzie
1. Vino și sărută-mă! – Fancy Pants – 1989
2. O lady rebelă – Lady Be Good – 1999 – recenzie
3. Prima doamnă – First Lady – 2000 – recenzie
3.5. My Secret Service Valentine – 2003
4. Ce-am făcut pentru dragoste – What I Did for Love – 2009 – recenzie
5. O alegere imposibilă – Call Me Irresistible – 2010 – prezentare
6. Marea evadare – The Great Escape – 2012 – prezentare

 

Francesca, o femeie obișnuită cu viața de lux și cu caviar, se trezește acum fără bani, păcălită și abandonată. Dallie este mare amator de bere și de golf, dar are un trecut apăsător. Împreună, sunt ca o bombă gata să explodeze, iar dragostea ce se aprinde între ei este surprinzătoare și inedită.
Ea este genul de femeie obișnuită cu viața de lux și cu caviar, el este mare amator de bere și de golf și, împreună, sunt ca o bombă gata să explodeze… Dar și dragostea ce se aprinde între ei este la fel de surpriinzătoare și inedită ca interacțiunea dintre ei.
Francesca Day este cea mai răsfățată și admirată femeie din Marea Britanie, obișnuită ca totul să se întâmple după cum vrea ea și ca orice dorință să îi fie satisfăcută pe dată. Doar că brusc se trezește fără bani, păcălită, abandonată și extrem de furioasă, mergând singură pe un drum pustiu, într-o țară străină – Țara Tuturor Posibilităților -, îmbrăcată într-o sinistră rochie roz (culoarea pe care nu a suportat-o niciodată) cu crinolină, după ce a fugit de pe platoul de filmare al unui film la fel de sinistru ca și rochia…
Dallie Beaudine este un american înalt, suplu și fascinant, jucător de golf pasionat, dar cu un trecut apăsător și cu dureri mari ascunse bine în suflet. Un bărbat greu de intimidat – sau de cucerit. Îi plac berile reci și femeile fierbinți – și lucrurile necomplicate. De aceea nu înțelege ce-o fi fost în mintea lui când a oprit mașina și a acceptat să o ia cu el pe mironosița cu înfățișare jalnică și o atitudine de divă.
Și unde va duce aventura lor, la care nici unul nu s-a înhămat de bunăvoie?
Citate:
„Bărbații o iubeau, și asta era tot ceea ce conta. Era atât de scandalos de frumoasă, atât de desăvârșit de fermecătoare când își canaliza energia, încât doar bărbații care se protejau cu cea mai mare strășnicie îi puteau rezista. Bărbații considerau că a fi cu Francesca era ca și cum ar fi luat un drog care dădea dependență și, chiar și după ce relația luase sfârșit, mulți se trezeau că se întorceau pentru o a doua doză dăunătoare.”
„Voia ca el să creadă că era o amantă minunată – voia să facă totul cum trebuie –, dar întreaga lume păru să se îndepărteze de ea, făcând ca totul să fie amețitor, tremurător și siropos de călduros. Cum se putea ea concentra când el o atingea în felul acela, când se mișca în felul acela?”
„Cum de se putuse îndrăgosti de el? Cum de permisese să se întâmple un lucru atât de absurd? Dinții începură să îi clănțăne. Pentru aproape 11 ani, nu simțise nimic mai mult decât o afecțiune puternică față de o mână de bărbați, umbre ale iubirii care se stingea aproape la fel de iute cum apărea. Dar acum, tocmai când viața ei se liniștea, permisese din nou unui jucător profesionist de golf de mâna a doua să îi frângă inima.”

Listă cărți Susan Elizabeth Phillips

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

 

Spune-ți părerea!