Vinovat fără vină de Agatha Christie, Editura Litera, Colecția Buzz Books

0

Vinovat fără vină 

(Ordeal by Innocence – 1958)

Agatha Christie

Editura Litera

Colecția Buzz Books

În timp ce executa pedeapsa pentru uciderea mamei sale – o crimă pe care nu a comis-o, dupa cum susţine el –, Jacko Argyle moare de pneumonie în închisoare. Doi ani mai tarziu, un bărbat care suferise o amnezie își face apariția pe neașteptate și confirmă alibiul lui Jacko. Se pare că tânărul era de fapt nevinovat… iar adevăratul ucigașul face parte din familie. Suspiciunea cade acum pe fiecare dintre ei…
Ascuns în ambiguitatea morală a crimei, acest puzzle-ul psihologic provocator de vinovăție, răzbunare și secrete sângeroase se numără printre preferințele personale ale lui Agatha Christie.
AGATHA CHRISTIE este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv după Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.
Agatha Christie a fost numită de către Guinness Book of World Records, printre alții, ca cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, împreună cu William Shakespeare. UNESCO consideră că ea este actualmente autorul individual tradus în cele mai multe limbi (cel puțin 56), fiind depășită doar de operele colective ale corporației Walt Disney Productions.
Până în 2006, cărțile sale s-au vândut în două miliarde de exemplare, în întreaga lume. Agatha Christie a publicat 80 de romane și nuvele și 19 piese de teatru, traduse în peste 70 de limbi.

Listă cărți Agatha Christie

Recenzii și prezentări cărți Agatha Christie

Listă cărți apărute în Colecția Buzz Books

Cărțile autoarei Agatha Christie pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

About Author

Spune-ți părerea!