Delicatese Literare
Prezentari carti

Visând la un duce de Anna Bennett, Seria Jurnalul debutantei, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Visând la un duce

(The Duke Is But a Dream – 2019)

Anna Bennett (Anne Barton)

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Volumul al doilea al seriei „Jurnalul debutantei” după UN CONTE DOAR PENTRU MINE, apărut în luna martie.
1. Un conte doar pentru mine (First Earl I See Tonight – 2018) – prezentare
2. Visând la un duce (The Duke Is But a Dream – 2019)
3. când visezi la un rebel (When You Wish Upon a Rogue – 2020) – prezentare
Eric, duce de Stonebridge, îi sare în ajutor în timpul unei încăierări unui tânăr și îl salvează, dar acesta era… o tânăr care își pierduse memoria, așa că sunt nevoiți să rămână împreună până când el va afla cine este. Vor găsi ei iubirea?
Lily Hartley este mintea sclipitoare din spatele ultimei obsesii a înaltei societăți: Răzbunarea debutantei, o rubrică de sfaturi pentru domnișoarele aristocrate aflate în căutarea unui soț. Pentru a-și păstra identitatea secretă, Lily duce personal articolele la ziar deghizată în coșar – lucru care merge de minune până când curiozitatea o aduce într-o tavernă unde este prinsă în mijlocul unui scandal. Din fericire, chipeșul duce de Stonebridge intervine la timp și o salvează. Din nefericire, o lovitură la cap o face să-și piardă memoria.
Când Eric Nash, duce de Stonebridge, intervine în ajutorul unui tânăr atacat de niște bătăuși într-o tavernă, nu se așteaptă să descopere că, de fapt, este vorba de o frumoasă femeie. Ca un gentleman adevărat, Nash ar fi bucuros să o însoțească acasă – însă cum ea nu-și poate aduce aminte nimic, lui Nash nu-i rămâne altceva de făcut decât să îi ofere găzduire, până când îi găsește familia.
Lily încearcă să își dea seama cine este și, cu atât de multe lucruri în joc – rubrica ei, reputația ei, chiar și propria inimă –, are nevoie rapid de un plan care să-i rezolve toate problemele. Înainte ca Nash să-i găsească familia. Înainte să afle cine este. Și, mai ales, înainte să se îndrăgostească de un bărbat pe care secretele ei l-ar putea alunga pentru totdeauna.
„Citește cărți interzise, pe acelea ascunse în spate pe ultimele rafturi. Te vor face să roșești, dar sunt, fără îndoială, cele mai edificatoare.”
„Visele sunt singurul loc unde ne putem pregăti cu adevărat pentru viața reală, unde putem schimba priviri înflăcărate cu conții și sărutări interzise cu crai primejdioși.”
„Fii atentă la semnalele trupului tău. Observă lucrurile care îți produc plăcere – un sărut pe încheietura mâinii, o atingere pe gât, o mângâiere pe spate. Nu te teme să explorezi și să descoperi ce îți produce plăcere.”
„Cei mai mulți dintre bărbați nici n-ar concepe să se dedice unei singure persoane pentru tot restul vieții fără să fi experimentat măcar o dată pasiunea. Tu de ce ai face-o?”
„Dacă ești în căutarea gentlemanului perfect, vei fi fără îndoială dezamăgită. Caută mai bine bărbatul perfect pentru tine.”
Veți citi întreaga poveste în romanul VISÂND LA UN DUCE de Anna Bennett, volumul cu nr. 2 al seriei „Jurnalul debutantei“. De luni, 29.06.2020 la punctele de difuzare a presei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Anna Bennett pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!