Delicatese Literare
Prezentari carti

Vrajitorul Vantului, Seria Taramul vrajitorilor partea a II-a, Susan Dennard, Editura Nemira

Vrăjitorul Vântului

Susan Dennard

Editura Nemira

Data apariţiei: octombrie 2017

Colecţia Nautilus

Număr pagini: 488

Titlu original: Windwitch

Traducerea: Andreea Florescu

Seria Tărâmul vrăjitorilor (The Witchlands), partea a II-a

Susan Dennard s-a născut pe 25 februarie 1984 în Georgia SUA. A studiat statistică, apoi a urmat studii aprofundate de biologie marina la Great Lakes Institute for Environmental Research din Windsor, Ontario. Din anul 2009, când a început documentarea pentru a scrie o teza de doctorat şi i s-a alăturat soţului ei în Europa, a început să scrie beletristică. A debutat în 2012 cu romanul Something Strânge and Deadly, primul volum dintr-o trilogie. Vrăjitoarea Adevărului, prima parte din seria Tărâmul Vrăjitorilor, a apărut în ianuarie 2016, şi a devenit imediat bestseller New York Times.
În Tărâmul Vrăjitorilor, pe care cititorii l-au descoperit în „Vrăjitoarea Adevărului”, sunt vremuri tulburi.
După ce a trecut de un obstacol ca prin minune, prinţul Merik e hotărât să pornească într-o misiune grea. Străbate distanţe de poveste, descoperă oraşe şi urzeşte un plan întreg. Totul, de dragul adevărului – despre trădarea surorii sale şi despre nedreptatea suferită de cei fără apărare.
O ameninţare zdravănă planează asupra Tărâmului Vrăjitorilor, un război stă să izbucnească, o poveste merge mai departe şi aduce noi provocări. Fantezia, suspansul şi umorul se întâlnesc într-un roman scris pentru toţi iubitorii de aventuri.
Hoţie la drumul mare, luptă, prietenii, trădare, magie, piraţi în largul mării şi dragoste. Dacă vă place aşa ceva în literatura fantasy, va fi o încântare.“ – Robin Hobb

2 Comments

Spune-ți părerea!