Delicatese Literare
Prezentari carti

Vremea dragostei și a războiului de Santa Montefiore, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Vremea dragostei și a războiului

(The Beekeeper’s Daughter – 2015)

Santa Montefiore

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: decembrie 2020

Locuitoare a unui colț de rai pierdut în ținuturile rurale ale mirificului Dorset, Grace Hamblin duce o viață liniștită ca unica fiică a unui crescător de albine. Însă atunci când tatăl ei moare pe neașteptate, lumea lui Grace se prăbușește, iar perspectivele ei – inclusiv bărbatul pe care îl iubește, dar pe care nu poate să‑l aibă – se transformă, dintr‑odată, într‑un ideal de neatins.

Patruzeci de ani mai târziu, Trixie, fiica lui Grace, duce o viață rebelă alături de iubitul ei, care e muzician, până când o tragedie îi silește pe cei doi să se despartă. Pe când mama și fiica pornesc, fiecare, în căutarea dragostei pierdute, sunt descoperite minciuni spuse cu mult timp în urmă, iar secrete demult îngropate ies la lumină…
Santa Montefiore, autoare a numeroase bestselleruri, ne spune o poveste de neuitat despre dragostea pierdută și regăsită, a cărei desfășurare acoperă mai multe decenii și continente.

Veți citi întreaga poveste în romanul VREMEA DRAGOSTEI ȘI A RĂZBOIULUI de Santa Montefiore, din 22.12.2020 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Colecția Blue Moon decembrie 2020

Spune-ți părerea!