Vremuri de sange si straluciri de stele de Laini Taylor, Editura Epica Publishing House

13

Vremuri de sânge şi străluciri de stele

Laini Taylor

Editura Epica
Colecția Epicwave 
Genul: Fantasy
Titlu original: Days of Blood & Starlight
Continuarea romanului Născută din fum şi os
Seria: Daughter of Smoke and Bone
A fost odată ca niciodată, când un înger şi un demon s-au îndrăgostit şi au sperat la o lume lipsită de vărsare de sânge și război.

Karou, elevă la o şcoală de arte şi ucenică a unui monstru, a găsit, în sfârşit, răspunsurile la întrebările care au frământat-o toată viața. Ştie cine este – şi ce este. Dar odată cu revelaţiile acestea, a mai aflat un lucru pe care ar da oricât să nu se fi petrecut: l-a iubit pe duşman şi el a trădat-o, iar lumea a avut de suferit din cauza asta.
În extraordinara continuare a foarte aclamatului volum, Născută din fum şi os, Karou trebuie să hotărască până unde va merge cu răzbunarea neamului ei. Inimi zdrobite, secrete sfâșietoare şi alegeri chinuitoare – în acest al doilea volum îi vedem pe Karou şi pe Akiva în tabere opuse, în ajunul reînvierii unui război milenar.
În vreme ce Karou şi aliaţii ei creează o armată de monştri într-un ţinut al nisipurilor şi al cerurilor înstelate, Akiva duce un alt soi de bătălie: una pentru salvare. Pentru speranţă.
Dar mai poate fi salvat ceva din cenuşa visului lor nimicit?
,,A fost odată ca niciodată, când un înger şi un diavol s-au îndrăgostit şi au îndrăznit să-şi imagineze un nou mod de a trăi — unul fără masacre şi gâtlejuri sfârtecate şi arderi pe rug ale căzuţilor, fără reînviaţi din morţi sau armate de bastarzi sau copii smulşi din braţele mamelor pentru a-şi ocupa locul în ucidere şi moarte.
Cândva, îndrăgostiţii au stat îmbrăţişaţi în templul secret al lunii şi au visat la o lume care era ca o casetă de bijuterii fără bijuterii — un paradis care aștepta să fie găsit și să-i umple cu fericirea lor.
* * *
Asta nu era lumea aceea.”

About Author

13 comentarii

 1. Eu nu am citit nici primul volum asa ca acesta mai are de asteptat. Uneori ma apuca zambalacii pentru ca nu pot achizitiona mai multe carti. Si nici timp nu am mai ales in perioada urmatoare 🙁

 2. Nu am citit primul volum, desi îl am de când a apărut. Si acesta își va găsi loc in biblioteca mea. Aștept seria completa si apoi o citesc.

 3. Abia aștept această carte!!! Primul volum al seriei, Născută din fum și os, a fost una din cele mai frumoase și surprizătoare cărți fantasy pe care le-am citit!

 4. Wow, ce sfarsit!

  Ma intreb doar cat trebuie sa asteptam pentru cel de al treilea volum! 🙁

   • Da, doar ce l-am terminat. Eram nerabdatoare :)). Dar, acum, stau ca pe ghimpi in asteptarea celui de-al treilea volum 🙁 …

    Si ofticoasa, pe deasupra, din cauza a ce s-a intamplat cu Hazael, unul dintre personajele mele favorite.

Lasă un răspuns