Delicatese Literare
Prezentari carti

Zâmbetul iubirii – seria Familia Reid de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Zâmbetul iubirii

(The Heir – 2000)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Zâmbetul iubirii (The Heir – 2000)
  2. Ascultă-ți inima (The Devil Who Tamed Her – 2007) prezentare
  3. Dorință neîmblânzită (A Rogue of My Own – 2009) – prezentare
  4. Lasă dragostea să te găsească (Let Love Find You – 2012) – prezentare
Oare a mai existat vreodată în Londra o tânără care să participe cu mai puțin entuziasm la debutul ei în înalta societate ca Sabrina? Din fericire pentru ea, cea mai apreciată lady din oraș a fost de acord să o îndrume pe această tânără de la țară printre pericolele și capcanele primului ei sezon la Londra.
Chipeșul scoțian Duncan MacTavish este chiar și mai puțin entuziasmat să se afle în capitală. Dar nu are ce face – de curând a aflat că este unicul moștenitor al unui marchiz englez și trebuie să-și asume responsabilitatea pentru titlul și domeniul bunicului său – și să se însoare cu tulburătoarea, dar afurisita protectoare a Sabrinei, cea care a fost auzită declarând public ce crede despre „barbarul scoțian” care trebuie să-i devină soț.
Însă partea bună este că Duncan o cunoaște astfel pe fermecătoarea Sabrina, un spirit înrudit, care exercită o atracție căreia îi este imposibil să se opună. Dar datoria, poziția socială și un secret din trecut le interzic celor doi să fie împreună – asta dacă dragostea adevărată nu poate găsi, în mod miraculos, o cale de a transforma acest vis în realitate.
„Îi cuprinse chipul adorabil în mâini și o sărută. Fusese un alt impuls, însă unul pe care nu-l putea regreta. Ploaia era rece ca gheaţa, însă nu simţea frigul, simţea doar căldura buzelor ei și fierbinţeala produsă de atingerea trupurilor lor. Avea gust de ambrozie, asemenea unei zile proaspete de vară în mohoreala iernii.”
„Ca și furia, pasiunea era un sentiment uimitor în privinţa repeziciunii cu care putea sosi, preluând controlul. Întunericul absolut făcuse ca restul simţurilor să fie mult mai ascuţite, mai ales atingerea, iar ceea ce simţea în afară, ca și ceea ce simţea înăuntru era ceva în faţa căruia nu putea rezista.”
„Era probabil ultima dată când îl putea atinge, gusta ori visa pentru câteva momente că era al ei. Avea să insiste ca așa ceva să nu se mai întâmple vreodată. Aveau să rămână prieteni, dar nu și dacă el îi arunca mereu tentaţii în cale. Probabil că el nici măcar nu intenţiona asta. Probabil era felul lui de a-și împărtăși ușurarea cu ea, dar, Dumnezeule, așa-și sărutau scoţienii prietenii?”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ZÂMBETUL IUBIRII de Johanna Lindsey – disponibil de sâmbătă la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

Spune-ți părerea!