Delicatese Literare
Prezentari carti

Răsturnarea – seria Driven de K. Bromberg, Editura Bookzone

Răsturnarea

(Raced – 2014)

K. Bromberg

Editura Bookzone

An apariție: 2023

Nr. pagini: 216

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, erotice și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, determinată, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Pe toate acestea le afișează zilnic față de soțul ei și de cei trei copii, alături de care locuiește în sudul Californiei. Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult din capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite.

1. Ispita – Driven – 2013 – recenzie

2. Pasiunea – Fueled – 2013 – recenzie

3. Ciocnirea – Crashed – 2014 – recenzie

3.5. Răsturnarea – Raced – 2014

4. Ultima cursă – Aced – 2015 – prezentare

5. Slow Burn – 2015

6. Sweet Ache – 2015

7. Hard Beat – 2015

8. Down Shift – 2015

Colton Donavan este arogant, rebel, nesăbuit și are foarte multe lucruri să îți spună... din perspectiva lui, cea a pilotului care trăiește viața și iubirea fără frâne.

Vrei să afli ce gândea Colton atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Rylee?

Ce a simțit când a înțeles că tocmai câștigase o întâlnire cu ea la licitație?

Cum a arătat prin ochii săi nunta cu femeia pe care o iubea atât de mult?

Scrisă la cererea cititorilor, Răsturnarea completează primele trei volume ale seriei #Driven, oferind fanilor șansa de a privi unele dintre momentele-cheie ale relației dintre Colton și Rylee prin ochii lui nespus de verzi. În încercarea de a reda cât mai realist punctul de vedere al eroului, K. Bromberg a inclus în acest volum atât scene regândite și rescrise din volumele anterioare, cât și capitole absolut noi, care dezvăluie fațete neştiute ale personajului.

Astfel, acum, cititorii au șansa să descopere tumultul din interiorul său, să plângă și să râdă alături de Colton, pe măsură ce luptă cu propriii demoni și descoperă că iubirea este mai puternică decât trecutul.

Aceasta este cartea pe care, dacă ar fi fost după mine, nu aș fi scris-o, dar voi știți să fiți foarte convingători… așa că v-o dedic vouă.

Vă iubesc așa cum o iubește Colton pe Rylee. Vă iubesc așa cum iubesc cărțile. – K. Bromberg

Seria Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.

Cărțile autoarei K. Bromberg pot fi comandate pe bookzone.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, elefant.ro, dol.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți K. Bromberg

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

 

Spune-ți părerea!