Delicatese Literare
Prezentari carti

Valea Umbrelor de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Valea Umbrelor

(Montana Sky – 1997)

Nora Roberts

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

An apariție: 2020

Când bogatul fermier Jack Mercy moare, lasă în urmă un ranch în valoare de douăzeci de milioane de dolari și un testament care surprinde pe toată lumea. Ultima lui dorință este ca toate bunurile să se împartă în mod egal între cele trei fiice născute din relații diferite. Însă marea surpriză este condiția pusă: ele să locuiască împreună la fermă timp de un an, altfel pierd moștenirea.

Willa, Tess și Lily, trei femei care nu se cunosc, deși reticente la început, acceptă provocarea. Pentru Willa, care a crescut și a muncit toată viața la ranch, șederea nedorită a surorilor ei este o nedreptate, de vreme ce ea preia toate responsabilitățile tatălui lor. Pentru Tess, o scenaristă de succes care vrea doar să își ia partea de bani pentru a se întoarce la Hollywood, este un adevărat coșmar să locuiască la o fermă din Montana. Pentru Lily, o tânără speriată și retrasă, ranch-ul este un refugiu binecuvântat, unde se poate ascunde de fostul soț abuziv.

Curând încep să se petreacă lucruri ciudate, și cele trei surori își dau seama că nu au moștenit doar ferma, ci și dușmani de temut. Acum trebuie să treacă peste resentimente pentru a scăpa de pericolul care amenință să distrugă tot. Și în toată această luptă, un ajutor de neprețuit se dovedește a fi iubirea celor trei bărbați care le schimbă destinele.

Veți citi întreaga poveste în romanul VALEA UMBRELOR de Nora Roberts. De vineri, 9 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

A mai apărut la Editura Miron sub titlul ”Fii soția mea”.

Romanul a fost ecranizat.

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Cărți Romantice octombrie 2020

Spune-ți părerea!