Delicatese Literare
Prezentari carti

Escapada de Isabelle Broom, Editura RAO

Escapada

(The Getaway – 2021)

Editura Rao

An apariție: 2022

Nr. pagini: 376

Isabelle Broom s-a născut la Cambridge cu nouă zile înainte de începerea anului 1980 și a studiat Media Arts la Londra înainte de a se alătura revistei Heat, unde a rămas timp de 12 ani. Întotdeauna este cea mai fericită când pleacă într-o aventură. Isabelle călătorește acum în toată lumea căutând decoruri pentru romanele ei, precum și făcând pelerinajul anual către adevărata ei casă – insula grecească Zakynthos. În prezent, trăind în Suffolk, unde împarte o cabană cu cei doi câini ai săi și cu aproximativ 467 de păianjeni, Isabelle încerarcă să îmbine scrisul cu o carieră de freelancer și încercând să nu fie zdrobită de uitare sub mormanul ei tot mai mare de cărți de citit.
Dacă vă plac pozele cu câini, vorbăria despre cărți și glumele foarte proaste, o puteți urmări pe Twitter și Instagram @Isabelle_Broom sau o puteți găsi pe Facebook – Isabelle Broom Author.

Uneori este nevoie să pierzi totul pentru a găși persoana de care ai nevoie...

Majoritatea oamenilor călătoresc în Croația pentru soarele sau nesfârșit, plajele cu pietriș și marea limpede. Kate merge acolo că să dispară. Ea trebuie să evadeze dintr-o viață care s-a prăbușit în mod public și spectaculos si nimeni de pe frumoasă insula Hvar nu știe cine este sau de ce fuge. Până când întâlnește un alt suflet singuratic.

Alex este diferit de orice alt bărbat pe care Kate l-a cunoscut vreodată, dar legătura dintre ei este de netăgăduit.

Ea începe curând să se deschidă în moduri pe care nu le-a făcut niciodată înainte - nici măcar față de ea însăși. Dar Kate nu este singură persoană din Hvar care ascunde secrete. Și, așa cum e pe cale să descopere, este întotdeauna doar o chestiune de timp până când adevărul te ajunge din urmă...

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Spune-ți părerea!