Lista carti Toni Anderson

19

TONI ANDERSON

Autoarea de bestseller-uri New York Times și USA Today, Toni Anderson, scrie romane din genul romantic-suspans, cu o atmosferă întunecată, care au ajuns rapid în topurile Amazon, Nook Top 10 și iBooks Top 50. Romanele ei au câștigat numeroase premii. Un fost biolog marin din Marea Britanie, Toni Anderson a ajuns în mod inexplicabil în centrul geografic al Americii de Nord, la fel de departe de ocean pe cât putea fi. Ea locuiește acum în preeriile canadiene cu soțul ei irlandez și cei doi copii și își petrece cea mai mare parte a timpului plângându-se de vreme.
Toni nu are nici o explicație pentru imaginația ei adesea întunecată, și doar speră ca romantismul să compenseze acest lucru.
Este dependentă de lectură, câini, ceai și ciocolată.
 1. A Cold Dark Place – 2014
 2. Cold Pursuit – 2014
 3. Cold Light of Day – 2014
 4. Cold Fear – 2015
 5. Cold in the Shadows – 2015
 6. Cold Hearted – 2016
 1. Dangerous Waters – 2012
 2. Patimă întunecată – Editura Leda (Dark Waters) – 2014 – recenzia aici
 1. Her Sanctuary – 2009
 2. Her Last Chance – 2013
 3. Her Risk to Take – 2014
 1. Sea of Suspicion – 2010
 2. Storm Warning – 2010

ROMANE

Cărțile autoarei Toni Anderson se pot comanda pe elefant.ro, carturesti.ro, librarie.net

About Author

19 comentarii

 1. Cu toate ca o singura carte a fost tradusa,pot spune ca Toni Anderson se afla printre primele autoare in topul preferintelor mele.Sunt curioasa in privinta urmatoarelor carti si sper sa se traduca cat mai repede.

 2. Si eu am observat ca „Patima intunecata”, singura carte care a aparut la noi pana acum (sper sa apara multe altele, imi place foarte mult cum scrie autoarea) e a doua din serie. Nu inteleg de ce nu s-a tradus in ordine, presupun ca nu au foarte mare legatura intre ele, putand fi citite de sine-statator. De altfel, citind „Patima intunecata” – care mi-a placut enorm – nu am simtit ca lipseste ceva sau ca ar fi continuarea altei povesti…

 3. Clipa Narcisa Elena on

  Nu am citit cartea tradusa la noi. Am vazut-o de cateva ori, dar nu am fost interesata de ea.

 4. Daniela Cusa on

  Inca o autoare ce are destul de multe carti la activ. Imi doresc sa citesc si eu Patima intunecata. Iar apoi, imi doresc sa-mi doresc sa se traduca si restul cartilor. :))

Spune-ți părerea!