Delicatese Literare
Prezentari carti

Acolo unde te conduce inima de Stephanie Laurens, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Acolo unde te conduce inima (Where the Heart Leads

Stephanie Laurens

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

  1. 1. Acolo unde te conduce inima – (Where the Heart Leads – 2008)
  2.     1.5. The Peculiar Case of Lord Finsbury’s Diamonds – 2014
  3. 2. The Masterful Mr. Montague – 2014
  4.     2.5. The Curious Case of Lady Latimer’s Shoes – 2014
  5. 3. Loving Rose: The Redemption of Malcolm Sinclair  – 2014
Penelope Ashford se bucură de toate privilegiile vieții – bogăție, poziție socială și frumusețe. Puternică, voluntară și foarte directă, ea nu este o domnișoară tipică din înalta societate și de câțiva ani își dedică energia și inteligența conducerii unei instituții ce îngrijește orfani de pe străzile Londrei.
Dar acum se confruntă cu niște dispariții misterioase și, disperată, apelează la omul despre care știe că ar putea-o ajuta – Barnaby Adair.
Fiul chipeș al unei familii nobile, Adair și-a făcut un nume în cercurile politice și juridice. Puterea de deducție și observație combinată cu originea sa l-au făcut să rezolve o serie de infracțiuni din înalta societate.
Deși o face să nu se simtă în largul ei, într-o noapte Penelope apare la ușa celibatarului, hotărâtă să-l recruteze pentru cauza ei. Barnaby este intrigat atât de povestea ei, cât și de ea însăși, așa că îi acceptă provocarea, și amândoi se infiltrează pe străzile rău famate din East End.
Dar pe măsură ce descurcă ițele disparițiilor misterioase, ei dau de urma unui criminal nemilos care le cunoaște strădaniile, fiind pregătit să amenințe tot ceea ce prețuiesc ei – inclusiv nou descoperita înțelegere a irezistibilelor meandre ale inimii omenești.
„Ţinându-și respiraţia, ea își așeză degetele în mâna lui și se chinui din răsputeri să ignore senzaţia dată de degetele ei micuţe și fragile de-a dreptul înghiţite de mâna lui cu mult mai mare.”
„Dorinţa aceea tulburătoare, disperată și flămândă creștea și i se revărsa prin fiecare celulă din corp și se răsfrângea și în sărutul acela. Iar cât privea sărutul, acesta era… de nestăpânit. Depășind limita și condus de o sălbăticie pe care nu o mai simţise niciodată. Buzele ei erau la fel de coapte și de dulci pe cât își închipuise. Iar peștera moale a gurii ei supuse era o reală încântare pentru toate simţurile lui.
Una pe care o prăda cu nesaţ. Fără nici o reţinere.
Și ea îl lăsa.”
„… în momentul acela nu își dorea nimic mai mult decât să o ţină în braţe pentru totdeauna. Și să se simtă complet. Să simtă, pentru prima dată în viaţa lui, ce înseamnă deplinătatea. Cum era să fii întreg.
Și nu era doar o senzaţie fizică. Da, era adevărat că paleta lui de plăceri se limitase în timp, transformând încântarea ei inocentă într-un elixir intoxicant… însă bucuria și plăcerea dezlănţuite pe care le împărtășiseră păreau cumva mult mai minunate… mai rafi nate. O experienţă revelatoare pe care o căutase întreaga viaţă.
Ea era ceea ce căutase el toată viaţa adultă.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ACOLO UNDE TE CONDUCE INIMA, primul volum din seria „Cazurile lui Barnaby Adair“ – aparitie sambata 13.01.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice
Barnaby Adair a mai aparut ca personaj secundar intr-o altă carte a autoarei tradusa la noi – Adevărata față a dragostei.

Cărțile autoarei Stephanie Laurens pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rolibrarie.net, cartepedia.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Stephanie Laurens

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *