Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea nu are reguli de Amanda Quick, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Dragostea nu are reguli  (Trust No Onetrust

Amanda Quick

Grace Elland găsește o sticlă de votcă lângă cadavrul șefului său, iar asta nu este o întâmplare. Sticla este menită să-i readucă în memorie evenimente înspăimântătoare din trecut.
Grace se retrage în casa copilăriei sale pentru a-și reorganiza viața și încearcă să pună în practică tot ceea ce a învățat despre gândirea pozitivă. Toate intențiile ei bune sunt subminate de cea mai nefericită întâlnire aranjată din lume, căci seara ei împreună cu celebrul investitor Julius Arkwright a fost mai mult decât ciudată. Nu are nimic în comun cu un bărbat care trăiește doar pentru a face bani, dar acesta, un fost pușcaș marin, posedă anumite calități care îi pot fi de folos lui Grace… și este bărbatul perfect pentru a o ajuta atunci când devine evident că un hărțuitor este pe urmele ei.
În vreme ce un imperiu financiar continuă să se prăbușească în jurul lor, iar numărul victimelor începe să crească, Julius o va ajuta pe Grace să se întoarcă în trecut pentru a deturna un plan care are drept scop nu numai distrugerea lui Grace, dar și a tuturor celor din jurul ei…
„Aerul păru din nou încărcat de fiorii incitanţi ai atracţiei. Era ca şi cum ar fi stat pe marginea unei prăpastii înalte, deasupra mării agitate, îşi zise în sinea ei. Tânjea să se scufunde în apele adânci şi misterioase, dar acum era destul de sigură că ar fi fost foarte riscant să înceapă o aventură cu Julius.”
„Palmele lui îi cuprinseră umerii şi o întoarseră cu faţa spre el. Îşi coborî gura pe buzele ei şi o sărută cu o pasiune dezlănţuită şi intensă, care nu făcu altceva decât să pună paie pe foc. Ea nu încercă să-i reziste. Nu voia să-i reziste.”
„El o sărută cu o pasiune disperată. Fu sărutul unui om care tânjise atât de mult după dragoste, că nu mai ştia cum s-o ceară politicos. În schimb, se prinse de ea cu ambele mâini.
– Te-am căutat toată viaţa, spuse el simplu. Te iubesc foarte mult. Adevărul era acolo, în cuvintele simple pe care le rostise şi în înţelesul uimitor pe care îl exprimau.”
DRAGOSTEA NU ARE REGULI de Amanda Quick – aparitie vineri 23.09.2016 la toate centrele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

 

 

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *