Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Fetița care a salvat Crăciunul de Matt Haig, Editura Nemira, Colectia Nemi

Fetița care a salvat Crăciunul

Matt Haig

Editura Nemira

Colecţia Nemi

Data apariţiei: 15 nov. 2017

Nr. pagini: 336

Titlu original: The girl who saved Christmas

Traducător: Cristina Jinga

Matt Haig, scriitor si jurnalist, s-a născut pe 3 iulie 1975 la Sheffield, in Marea Britanie. Este un scriitor prolific, multe dintre cărtile lui fiind bestselleruri sau în curs de ecranizare. Printre cele mai cunoscute sunt: The Last Family in England (2004), Shadow Forest (2007), Runaway Troll (2008);Umanii (2013; trad. rom. Nemira, 2015), Baiatul Echo (2014; trad. rom. 2015) sau Reasons to Stay Alive (2015). Apăruta in limba engleza in 2015, Un băiat numit Craciun a avut un succes imens, fiind tradusă în peste 20 de limbi si va fi ecranizată de Blueprint si Studio Canal. În 2016 a apărut si continuarea,The Girl Who Saved Christmas, iar autorul a anuntat că lucrează si la un al treilea volum, dar deocamdată a păstrat misterul asupra titlului.
Bufnița Nemi și autorul Matt Haig aduc Crăciunul mai devreme la Editura Nemira cu o poveste magică, fermecătoare: „Fetița care a salvat Crăciunul”, continuarea romanului „Un băiat numit Crăciun”.
Să înceapă călătoria până la hotarele magiei!
Când Amelia vrea să-şi vadă o dorinţă îndeplinită ştie exact cu cine trebuie să vorbească – cu Moş Crăciun.
Dar magia în care-şi doreşte să creadă începe să pălească, iar Moş Crăciun are alte griji pe cap ca să mai stea să se gândească la nişte dorinţe imposibile: elfi supăraţi, reni care cad din cer, troli nervoşi… şi chiar e posibil să fie anulat şi Crăciunul.
Dar Amelia nu e tocmai o fată obişnuită. Şi, după cum va afla şi Moş Crăciun, dacă vrea să aibă parte de Crăciun, o să cam aibă nevoie de puţin ajutor…

Cărțile autorului Matt Haig pot fi comandate pe nemira.rolibris.rocarturesti.ro, cartepedia.rolibrarie.netelefant.rodol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Nemira

Recenzii și prezentări cărți Matt Haig

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți de Crăciun

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *