Fetita care a salvat Craciunul de Matt Haig, Colectia Nemi

1

Fetița care a salvat Crăciunul

Matt Haig

Editura Nemira

Colecţia Nemi
Data apariţiei: 15 nov. 2017
Nr. pagini: 336
Titlu original: The girl who saved Christmas
Traducător: Cristina Jinga
Matt Haig, scriitor si jurnalist, s-a născut pe 3 iulie 1975 la Sheffield, in Marea Britanie. Este un scriitor prolific, multe dintre cărtile lui fiind bestselleruri sau în curs de ecranizare. Printre cele mai cunoscute sunt: The Last Family in England (2004), Shadow Forest (2007), Runaway Troll (2008);Umanii (2013; trad. rom. Nemira, 2015), Baiatul Echo (2014; trad. rom. 2015) sau Reasons to Stay Alive (2015). Apăruta in limba engleza in 2015, Un băiat numit Craciun a avut un succes imens, fiind tradusă în peste 20 de limbi si va fi ecranizată de Blueprint si Studio Canal. În 2016 a apărut si continuarea,The Girl Who Saved Christmas, iar autorul a anuntat că lucrează si la un al treilea volum, dar deocamdată a păstrat misterul asupra titlului.
Bufnița Nemi și autorul Matt Haig aduc Crăciunul mai devreme la Editura Nemira cu o poveste magică, fermecătoare: „Fetița care a salvat Crăciunul”, continuarea romanului „Un băiat numit Crăciun”.
Să înceapă călătoria până la hotarele magiei!
Când Amelia vrea să-şi vadă o dorinţă îndeplinită ştie exact cu cine trebuie să vorbească – cu Moş Crăciun.
Dar magia în care-şi doreşte să creadă începe să pălească, iar Moş Crăciun are alte griji pe cap ca să mai stea să se gândească la nişte dorinţe imposibile: elfi supăraţi, reni care cad din cer, troli nervoşi… şi chiar e posibil să fie anulat şi Crăciunul.
Dar Amelia nu e tocmai o fată obişnuită. Şi, după cum va afla şi Moş Crăciun, dacă vrea să aibă parte de Crăciun, o să cam aibă nevoie de puţin ajutor…

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: