Lista carti Penelope Douglas

26

PENELOPE DOUGLAS Penelope Douglas

Penelope Douglas este scriitoare și profesoară în Las Vegas. Născută în Dubuque, Iowa, este cea mai mare dintre cele cinci fete ale familiei. Penelope a absolvit Universitatea Northern Iowa, dobândind diplomă de licență în Administrație Publică, pentru că tatăl ei îi spusese că este neapărat nevoie să obțină acea licență. Apoi, a urmat cursurile unui Master în Științele Educației la Loyola University, pentru că ura administrația publică.
Romanele ei au ajuns rapid bestseller-uri New York Times, USA Today și Wall Street Journal.
Romanul ei de debut, Intimidare (Editura Epica, 2014), a fost desemnat Cel mai bun roman de dragoste al anului 2014 de către IRC – Indie Romance Convention.
Penelope locuiește în prezent în Las Vegas împreună cu soțul și fiica ei.

 

SERII

 1. 1. Intimidare (Bully – 2013) – Editura Epica – recenzia
 2.     1.5. Until You – 2013
 3. 2. Rivali (Rival – 2014) – Editura Epica – recenzia
 4. 3. Descatusare (Falling Away – 2015) – recenzia
 5. 4. Aflame – 2015
 6.     4.5. Next to Never – 2017
 7.     5.5. Adrenaline – 2016

 

 

ROMANE

 1. Punk 57 – 2016
 2. Misconduct – 2015

 

Cărțile autoarei Penelope Douglas pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrex.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

About Author

26 de comentarii

 1. Daniela Cusa on

  Penelope Douglas
  Am citit Intimidare si Rivali. Mi-au placut ambele volume, dar raman fidela primului.
  Abia astept sa se traduca si celelalte carti. Cu siguranta le voi citi. Imi place autoarea.

 2. Urmeaza povestea lui Kai din Corrupt si inca un roman – tot cu liceeni, deci asemanator seriei Fall Away – vor fi publicate anul acesta in Am. Corrupt e genial, cel mai bun dark erotica pe care l-am citit vreodata si cred ca cel mai bun roman al anului 2015. Am inteles ca a fost sugerat unor edituri de la noi, sa speram ca-l vor traduce  cu Misconduct nu prea m-am inteles, l-am abandonat pe la jumatate… o sa-l reiau probabil. Povestea e draguta, dar n-am simtit nicio conexiune cu personajele!

 3. Catalina Dumbrava on

  Poate vor tine si ei cont de cererile si dorintele noastre! Penelope chiar scrie foarte bine! Sa sperram si la continuari!

 4. Gheorghe Alina on

  Am mai citit undeva povestea asta….dar undeee??? A da…in seria After de Anna Tood. Nu exista absolut nici o diferenta intre cele doua serii de carti.

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: