Delicatese Literare
Prezentari carti

Nestemate din soare de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Nestemate din soare

Nora Roberts

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Primul volum al trilogiei „Clanul Gallagher din Ardmore”
1. Nestemate din soare – Jewels of the Sun – 1999
2. Lacrimile lunii – Tears of the Moon – 1999 – prezentare
3. Din inima mării – Heart of the Sea – 2000 – prezentare
Debusolată, cu sufletul rănit în urma unui divorț prea timpuriu și dezamăgită de meseria pe care o practică într-o mare metropolă, Jude Murray decide să-și schimbe complet viața și se refugiază în Irlanda. Aici, în mijlocul unui peisaj mirific, înconjurată de oameni sinceri și prietenoși, se va cufunda în studiul folclorului irlandez, încercând să se regăsească și să-și găsească rădăcinile și speranțele prin magia trecutului.
Întors în sfârșit acasă după ani întregi de peregrinări, Aidan Gallagher își dedică timpul și eforturile conducerii tavernei familiei sale. Însă în adâncul lui sălbăticia nu a fost încă îmblânzită. Înțelegerea neobișnuită a miturilor din țara sa îl aduce în apropierea lui Jude – în care găsește femeia care îi poate alina sufletul și înfierbânta sângele.
Întâlnirea celor doi va fi scânteia pentru o iubire la fel de magică precum cele din legendele irlandeze, iar povestea lor pasională le va schimba planurile de viitor în cele mai neobișnuite moduri…
Citate:
Sărutul se preschimbă dintr-o atingere timidă într-un război sălbatic al limbilor, dinţilor şi buzelor, trupurile lor lipindu-se strâns unul de altul, pulsul lor devenind una.
Jude se pierdu cu totul în acea cascadă fierbinte de senzaţii. Sau poate o regăsea pe acea Jude care fusese ţinută prizonieră înlăuntrul ei, la fel ca glasul încuiat într-o cutie de argint.
Nici unul din ei nu mai era un copil şi amândoi îşi doreau să-şi aparţină. Dar el îşi aminti o promisiune pe care i-o făcuse şi o luă în braţe. Văzând uimirea de pe chipul ei, înţelese că avea dreptate.
– Ţi-am spus că prima oară va fi lent şi minunat. Sunt un om de cuvânt.
Nimeni n-o mai dusese în braţe până atunci. Acel gest romantic era năucitor, o fantezie erotică, o imagine în ramă aurită. În timp ce sângele îi bubuia în urechi ca tunetul, el o duse în braţe pe scări până în dormitor.
Mi-am dat seama că tot ce s-a scris despre dragoste este perfect adevărat. Aerul e mai plăcut, soarele mai strălucitor. Cred că sunt cu capul în nori de zile întregi.
E înfricoşător. Şi minunat.
Niciodată n-am trăit aşa ceva. Habar nu aveam că în mine există astfel de sentimente. Sentimente pătimaşe, ameţitoare şi absolut nebuneşti.
Veți citi întreaga poveste în romanul NESTEMATE DIN SOARE de Nora Roberts, primul volum al trilogiei „Clanul Gallagher din Ardmore”. De vineri, 09.08.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *