Maestrul bucătar de Martin Suter, Editura Litera, Colectia Buzz Books

10

Maestrul bucătar

maestrul-bucatar

Martin Suter

Editura Litera
Colecția Buzz Books 
Titlu original: Der Koch
Criza financiară își face simțite efectele până și în lumea rarefiată a bucătăriei europene de lux, lăsându-i fără slujbă pe Maravan, un tânăr cu un talent excepțional de bucătar, și pe Andrea, o chelneriță extrem de atrăgătoare.
După ce sunt dați afară de la Chez Huwyler, restaurantul elitist unde lucrează, cei doi hotărăsc să-și deschidă propria afacere, livrând meniuri romantice pentru cupluri.
Dar nici măcar magia culinară nu poate lupta cu dificultățile pieței, și, curând, tinerii sunt siliți să pătrundă într-o lume dominată de lăcomie, crimă și sex și să lupte pentru propria supraviețuire.

Thriller și poveste de dragoste, cartea lui Martin Suter, plină de isprăvi culinare și de aventuri sexuale, conține la final 16 rețete care te fac să-ți lase gura apă.

der-koch-the-cook-martin-suter

Romanul Maestrul bucătar s-a vândut în peste 1 milion de exemplare, a fost tradus în 30 de limbi şi ecranizat.

 

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

About Author

10 comentarii

  1. Nu pot sa nu remarc ca, citind cartea, vom descoperi inca un personaj demn de a fi invitat la cina noastra literara, la „invitati care stiu sa gateasca”. Maravan stie cu siguranta!

Spune-ți părerea!