Crema de zahar ars – reteta Catalina Dumbrava

26

Crema de zahăr ars

Ingrediente:
  • 8 ouă,
  • 200 grame de zahăr
  • 1 litru de lapte
  • 1-2 plicuri de zahăr vanilat.
Preparare:
Într-o tavă, în cuptorul incins, se pun 8 linguri de zahăr la caramelizat.
Între timp se bat ouăle cu zahărul ramas până se topește.
Se adaugă laptele și zahărul vanilinat. Se mixează bine. Când zahărul din tavă s-a topit, se repartizează  uniform în tavă.
Se pune compoziția mixată peste zahărul caramelizat și distribuit uniform în tavă.
Se dă la cuptor pentru circa 20-30 minute.
Se serveste rece, simplă sau ornată cu frișcă.
Să aveți poftă!

colaj crema de zahar ars

About Author

26 de comentarii

  1. Deja salivez…auzi la voi,lamaie rasa,pandispan etc.Fetelor,cu voi ma imbolnavesc de pofta,daca tot va laudati ca faceti,trimiteti si la mine,nu fiti egoiste si mancati doar voi ca o sa va ingrasati 😀

Lasă un răspuns