Mancare de marar cu carne de pui – reteta

25

Mâncare de mărar cu carne de pui

Este o rețetă foarte simplă și rapidă, pentru un fel de mâncare delicios și sănătos.
Ingrediente:
  • 10 legături (mari) de mărar
  • un piept de pui
  • un pahar de suc de roșii sau bulion, cum vă place (sau două roșii mari date pe răzătoare)
  • sare, piper
  • 2-3 liguri ulei.
Preparare:
Se taie carnea în bucăți, care se pun la rumenit  în puțin ulei.
Se toacă mărarul (nu foarte mărunt), se adaugă peste carne și se toarnă o cană de apă, fiartă în prealabil.  Mărarul se gătește foarte repede. După câteva minute, se adaugă sucul de roșii, se potrivește de sare și piper și se lasă la foc potrivit cca 15-20 minute.
Poftă bună!

colaj m

About Author

25 de comentarii

  1. barbalata mirela on

    Reteta este usoara si se gateste repede. Totusi nu e cam mult marar? Nu am gatit pana acum cu marar de asta si intreb 🙂

  2. Pare interesanta,insa ca sa o gust trebuie sa vin in vizita la tine,ai mei nu mananca asa ceva,si recunosc ca si eu sunt cam sceptica la ideea mararului.Il folosesc la gatit,dar doar la anumite feluri si cate putin,de gust.

    • Nici fiul meu nu o prefera, dar sotul ar manca felul asta in fiecare saptamana, asa ca vara o fac destul de des!

  3. Nu prea imi place mie mararul, dar atat imaginilie, cat si intreaga reteta mi-au facut pofta. Voi incerca si eu, categoric.

    • E si usor de facut, merita sa incerci, s-ar putea sa ai placuta surpriza sa-ti placa mai mult decat te asteptai!

  4. Sa stiti ca am facut aseara aceasta mancare si cu carne de porc (muschi sau pulpa, taiata cubulete – eu am folosit muschi) si a iesit foarte buna!

Lasă un răspuns