Delicatese Literare
Prezentari carti

Prinţesa incognito de Nora Roberts, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Prinţesa incognito

Nora Roberts

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

1. O idilă regală – Affaire Royale – 1986 – prezentare
2. Sărutul unui prinț – Command Performance – 1987 – prezentare
3. Un principe cuceritor – The Playboy Prince – 1987 – prezentare
4. Prințesa incognito – Cordina’s Crown Jewel – 1992
Copleșită de îndatoririle de prințesă și de viața trăită sub atenția presei, Camilla de Cordina își dorește câteva săptămâni de libertate deplină, în care să poată face tot ce își dorește fără a fi mereu atentă la protocol. În care să fie pur și simplu ea.
Când această dorință devine prea puternică pentru a se mai putea împotrivi, pornește incognito într-o călătorie, dându-se drept Camilla MacGee.
O furtună, un drum alunecos și o căprioară sunt motivele pentru care mașina ei ajunge să se împotmolească într-o pădure din zona rurală a Vermontului, iar salvarea vine odată cu apariția morocănosului și deloc prietenosului arheolog Delaney Caine, care îi oferă adăpost la cabana lui aflată în apropiere. Astfel, Camilla ajunge să guste din plin viața simplă la care visase, devenind temporar asistenta chipeșului arheolog.
Pe măsură ce iritarea pe care o simte Camilla din cauza atitudinii deloc prietenoase a lui Del se transformă într-o pasiune arzătoare, prințesa fugară devine tot mai conștientă că nu poate păstra prea mult timp secretul.
Dar oare, la momentul adevărului, Delaney o va vedea ca pe femeia pe care a ajuns să o iubească, sau felul lui de a trăi, deloc compatibil cu viața unei prințese, îl va face să o respingă?
„Vrei să mă opresc? Acum? Sau vrei… Îl apucă încet cu dinţii de buza de jos, strânse uşor şi îi dădu drumul. … Mai mult?
Cel mai probabil, avea să îl ucidă treaba asta, dar, dacă tot era să moară, putea să o facă fiind fericit.
– Totul sau nimic.
– Totul atunci, fu ea de acord şi îşi uni buzele cu ale lui.”
„Căsnicia era, până la urmă, un joc al compromisurilor. Evident, mai întâi trebuia să îl convingă că voia să se căsătorească cu ea. Şi, înainte de asta, trebuia să îl convingă că era îndrăgostit de ea. Trebuia să fie îndrăgostit. Ea nu putea avea sentimentele acestea pentru cineva care nu ar fi simţit acelaşi lucru, măcar în parte.”
„De ce uneori îl prindea uitându-se la ea aşa cum o făcea? Atât de intens şi de direct, ca şi cum ar fi fost un puzzle ce trebuia descifrat. Şi de ce se apleca să o sărute în aşa fel încât să îi înfierbânte minţile, în cele mai neaşteptate momente?
Era îndrăgostit de ea şi cu asta, basta. Doar că era prea tont ca să îşi dea seama. Sau măcar să recunoască.”
Veți citi întreaga poveste în romanul PRINȚESA INCOGNITO de Nora Roberts – apariţie vineri, 06.07.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărti Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *