Delicatese Literare
Prezentari carti

Rivalitate de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Rivalitate

(Private Scandals – 1993)

 Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: martie 2022

Nr. pagini: 608

Traducerea: Diana Țuțuianu

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

Dragoste. Ambiție. Obsesie.

Rivalitatea dintre două regine ale talk-show-urilor TV, Deanna Reynolds și Angela Perkins, devine un adevărat război în spatele ecranului când Deanna ia locul Angelei atât în grila de programe, cât și în viața fostului iubit al acesteia.
Și, din toată lupta asta dintre egouri, doar una din cele două femei va ieși în viață.

Deanna Reynolds, jurnalistă la un mic post TV, o are ca mentor pe Angela Perkins, starul talk-show-urilor. Reporterul charismatic Finn Rileyis, fostul iubit al Angelei, care ar face orice pentru a transmite un reportaj live, este fascinat de Deanna, ceea ce alimentează gelozia Angelei. Rivalitatea lor se transformă într-un război în afara ecranului. O poveste plină de suspans și de pasiune.

Rivalitatea dintre două regine ale talk-show-urilor TV, Deanna Reynolds și Angela Perkins, presărată cu zâmbete de complezență în public și cu trădări în viața privată, are la bază ceva mai mult decât simpla competiție pentru rating și supremație în lumea dură și necruțătoare a televiziunii. Disputa dintre ele devine un adevărat război în spatele ecranului când Deanna refuză oferta Angelei de a o însoți ca asistentă a ei la New York și ia locul adoratei publicului atât în inimile telespectatorilor, cât și în grila de programe și în viața fostului iubit al acesteia.

Furia pe care o simte Angela față de fosta ei ucenică și protejată trece de la dezamăgire și amărăciune la o mare dorință de răzbunare – și mijloacele la care apelează pentru a o distruge nu au nici urmă de etică. În același timp, pasiunea unui admirator anonim al Deannei devine tot mai evident o obsesie bolnăvicioasă, care amenință liniștea Deannei – și chiar și viața acesteia.

Și, din toată lupta asta dintre egouri, doar una din cele două femei va ieși în viață.

„O lectură captivantă, cu ritm alert și personaje pe care le iubești cu totul – sau le detești la fel de tare!“ Publishers Weekly

Veți citi întreaga poveste în romanul Rivalitate de Nora Roberts. De vineri 11.03.2022 la chioșcurile din toată țara!

Cartea a mai apărut la Editura miron, sub titlul ”Scandaluri intime”.

 

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *