Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea din ochii tăi de Bella Andre, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Dragostea din ochii tăi

(The Look of Love – 2011)

Bella Andre

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“/ The Sullivans Series
 
Chloe Peterson cade cu mașina într-un șanț și e salvată de un bărbat superb. Fotograf de succes, Chase Sullivan are în jur multe femei frumoase, dar niciuna cum e Chloe. În curând, el va fi dispus să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja, dar Chloe nu vrea mai facă niciodată greșeala de a avea încredere într-un bărbat. Oare va face o excepție pentru Chase?
 
Chloe Peterson are o noapte proastă. Și, când mașina ei derapează de pe drumul umed direct într-un șanț, este convinsă că până şi tipul grozav care o salvează în toiul furtunii e prea bun ca să fie adevărat.
Ca fotograf de succes care colindă prin toată lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase. Și consideră că viața lui este perfectă exact așa cum e – până în noaptea când o găsește pe Chloe pe marginea drumului, în Napa Valley. Chase știe din prima clipă că nu a mai cunoscut pe cineva atât de fermecător, dar își dă repede seama că tânăra are probleme mult mai mari decât mașina avariată ‒ căci Chloe a jurat să nu mai facă niciodată greșeala de a avea din nou încredere într-un bărbat. Dar, cu fiecare privire drăgăstoasă pe care i-o aruncă Chase și cu fiecare dulce mângâiere păcătoasă, nu se poate abține să nu se întrebe dacă nu cumva a întâlnit singura excepție.
În curând, Chase este gata să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja. Dar oare Chloe o să-l lase să facă asta și o să dea șansa iubirii lor să înflorească?
 
Veți citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI de Bella Andre, o nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“.
Bella Andre este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.
 
Roman disponibil la chioșcurile din toată țara de vineri, 30 aprilie!

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

One Comment

Spune-ți părerea!