Pasiunea lui Alexi de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

11

Pasiunea lui Alexi 

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Imblânzind-o pe Natasha – Editura Litera – Taming Natasha – 1990 – recenzie
2.  Ademenirea unei doamne – Editura Litera – Luring A Lady – 1991 – recenzie
3. Îndrăgostindu-mă de Rachel – Editura Litera – Falling for Rachel – 1993 – recenzia
4. Pasiunea lui Alexi – Editura Litera – Convincing Alex – 1994
5. Aşteptându-l pe Nick – Editura Litera – Waiting For Nick – 1997 – prezentare
6. Cu gândul la Kate – Editura Litera – Considering Kate – 2001- prezentare
Bess McNee, scenaristă de seriale de televiziune, este atât de pasionată de munca ei, încât dorește să redea cât mai realist acțiunea și dialogurile personajelor pe care le creează – chiar dacă asta înseamnă să intre în pielea unei prostituate și să-și petreacă o seară pe străzile din New York… Numai că aventura ei ia brusc sfârșit, când este arestată de Alexi Stanislaski, cel mai chipeș și sexy polițist pe care l-a întâlnit vreodată.
Alexi crede că în cariera lui le-a văzut pe toate – dar niciodată nu a cunoscut vreo femeie ca Bess. Iar când aceasta îl roagă să o ajute în cercetările pentru serialul ei, el nici nu vrea să audă.
Dar Bess are relații sus-puse și o capacitate ieșită din comun de a-i face pe ceilalți să se supună dorințelor ei.
Și, cu toate că o consideră enervantă, încăpățânată și cam iresponsabilă, Alexi nu poate să nu fie atras de ochii ei verzi și de chipul de o frumusețe stranie.
Pasiunea care se naște între ei este rapidă și incontestabilă, și nu trece multă vreme până ce amândoi își dau seama că este mult mai mult decât o atracție trecătoare. Problema este însă că Bess s-a crezut îndrăgostită de atât de multe ori în trecut, iar două logodne rupte îl fac pe Alexi să se îndoiască de trăinicia sentimentelor ei…
„Bess se pregăti sufleteşte pentru genul de asalt sălbatic şi dezlănţuit pe care îl citea în ochii lui şi fu surprinsă pentru a treia oară în tot atâtea minute. Nu o luă pe sus şi nu-i strivi gura sub a lui. Ci o trase încet mai aproape de el, centimetru după centimetru, până când era moale şi lipită de el precum lutul. Degetele lui călătoriră leneşe în sus pe spatele ei, până când îi ajunseră pe ceafă, unde o cuprinse blând, dar ferm. Şi buzele lui încă mai pluteau deasupra alor ei. ”
„Urmă un sărut ca o şoaptă, dar presiunea buzelor lui era atât invadatoare, cât şi convingătoare. Iar când îi răspunse, se pomeni că sărutul făcea acea durere stranie să crească, să se înteţească şi să se împrăştie.”
„… nu crezuse niciodată că iubirea şi durerea puteau exista concomitent şi că se puteau preschimba într-un nod chinuitor care putea mistui sufletul.”
„Timpul şi locul se topeau într-un vârtej al simţurilor. Nu mai exista decât aici. Şi acum. Şi numai ea.”
Vom citi întreaga poveste în romanul PASIUNEA LUI ALEXI de Nora Roberts, volumul al patrulea al seriei „Familia Stanislaski“ – apariție vineri 22.09.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Impresia mea:
Am terminat-o de citit şi mi-a plăcut foarte mult! Personaje frumoase, caractere puternice, sentimente intense, dialoguri spumoase şi multă iubire, cu alte cuvinte are toate ingredientele necesare unei poveşti încântătoare! Ceea ce mi-a plăcut de asemenea foarte mult este faptul că ne reîntâlnim cu toate personajele primelor volume, vedem cum au evoluat relaţiile dintre ei şi admirăm familia extinsă Stanislaski, o familie fictivă, ce-i drept, dar care poate fi considerată un model de unitate, loialitate şi dragoste primită şi dăruită tuturor membrilor ei şi fiecăruia în parte. O carte şi o serie minunate! Aştept cu nerăbdare următorul volum.

About Author

11 comentarii

Lasă un răspuns