Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Un băiat numit Crăciun de Matt Haig, Editura Nemira

Un băiat numit Crăciuncarte-craciun

Matt Haig

Editura Nemira
Nr. pagini: 272
Titlu original: A Boy Called Christmas
Plină de înţelepciune şi umor, Un băiat numit Crăciun, este deja un clasic în devenire, o poveste neobişnuită şi incitantă, scrisă de autorul de succes Matt Haig şi minunat ilustrată de Chris Mould. Cartea apărută la Editura Nemira respectă coperta originală.
Un băiat numit Crăciun este cartea cea mai frumoasă pe care-ţi poţi dori s-o citeşti de sărbători. Are de toate: zăpadă, aventuri, magie, umor, reni, turtă dulce, elfi, spiriduşi şi un băiat pe nume Nikolas căruia nu-i e teamă să creadă în magie. Frumos întreţesută printre rânduri, lecţia pe care o învaţă Nikolas şi, odată cu el, copiii de toate vârstele care citesc cartea, este că adevărată magie a Crăciunului este magia dăruirii, un dar de care ne putem bucură cu toţii.
Un nou clasic măreţ. Amuzant, un pic trist şi absolut strălucit. Se pare că, de fapt, ştiam doar jumătate din poveste.” (Simon Mayo, BBC)
Cea mai frumoasă poveste de Crăciun publicată în ultimele decenii. Generaţiile viitoare vor asocia cu Un băiat numit Crăciun aceeaşi bucurie şi stare de bine pe care ne-o dau nouă mâncărurile tradiţionale şi oamenii de zăpadă.” (Stephen Fry)
Un ren numit Blitzen şi o căciulă roşie puţin cam neobişnuită… această poveste de Crăciun ar putea să-l emoţioneze chiar şi pe Scrooge.” (The Guardian)
Lectură cărţii se aseamănă cu plăcerea de a stă lângă foc într-o zi friguroasă… E cartea perfectă pentru Crăciun din toate punctele de vedere.” (The Independent)
Cartea va fi ecranizată, drepturile pentru ecranizarea cărţii fiind cumpărate de Blueprint şi Studio Canal, iar scenariul va fi semnat de Ol Parker.

Cărțile autorului Matt Haig pot fi comandate pe nemira.ro, libris.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librarie.net, elefant.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Nemira

Recenzii și prezentări cărți Matt Haig

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți de Crăciun

6 Comments

Spune-ți părerea!