Delicatese Literare
Prezentari carti

Un libertin seducător de Sabrina Jeffries, seria Oamenii ducelui, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un libertin seducător

(How the Scoundrel Seduces – 2014)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

  1. 0.5.‘Twas the Night after Christmas – 2012
  2. 1. Ce își dorește un duce (What the Duke Desires – 2006) – prezentare
  3. 2. Să iubești o păcătoasă (When the Rogue Returns – 2013) – prezentare
  4. 2.5. Dorinda and the Doctor – 2014
  5. 3. Un libertin seducător (How the Scoundrel Seduces – 2014)
  6. 4. Secretele vicontelui (If the Viscount Falls – 2015) – prezentare
Ca unic copil al lui Lord și Lady Oliver, independenta Zoe va moșteni într-o zi titlul de contesă și domeniul din Yorkshire pe care îl adoră – dar vrea să se căsătorească din dragoste, nu cu un necunoscut, așa cum insistă tatăl ei. Însă un mister de familie iese la iveală și îi zdruncină din temelii viața lipsită de griji – este posibil ca adevărata mamă a lui Zoe să fie, de fapt, o țigancă? Disperată să afle adevărul, Zoe apelează la firma de investigații Oamenii Ducelui pentru a o găsi pe femeia care îi poate decide destinul.
Tristan Bonnaud este bărbatul potrivit pentru această misiune – dar nu pentru că durul investigator e interesat de cazul pe care îl consideră absurd al unei aristocrate răsfățate. El are un singur țel – să se asigure că George, infamul lui frate vitreg, nu îi mai poate distruge iar viața, așa cum a făcut-o după moartea tatălui lor. Însă pentru asta trebuie să găsească un prieten țigan din copilărie, care îi mărturisise că știe lucruri compromițătoare despre George. Așa că cerința lui Zoe îi oferă ocazia potrivită pentru a-și duce la îndeplinire propriile scopuri.
Iar dacă dezlegarea misterelor trecutului nu este suficient de riscantă, atracția arzătoare dintre Tristan și Zoe se dovedește cea mai seducătoare și periculoasă surpriză dintre toate…
Citate:
„– Dragostea presupune mai mult de atât.
Tristan pufni disprețuitor.
– Cine a vorbit despre dragoste? Căsătoria, mai ales în lumea ta, are legătură cu două lucruri: să dobândești sau să îți asiguri proprietăți și să îți satisfaci propriile dorințe. Știi deja ce ai de făcut ca să îți asiguri proprietatea. Acum mai trebuie doar să afli dacă îl poți suporta pe vărul tău, iar el pe tine.
– Și dacă nu poate? Ce se întâmplă atunci?
Tristan o privi lung, înfierbântat.
– Atunci e orb și prost și nu vei dori să te căsătorești cu el.”
„Își simți inima bătându-i într-un ritm de-a dreptul buimac și abdomenul încălzindu-i-se. Sau, oricum, ceva acolo jos se încălzi. Lucru care, categoric, nu ar fi trebuit să se întâmple.
Nu îi păsa. Pentru că o săruta atât de apăsat, de îmbătător, încât o luă cu amețeală. Nu reușea să își tragă răsuflarea, dar de ce avea nevoie de răsuflare când el i-o dădea pe a lui? Respirațiile li se amestecară, gurile li se lipiră, totul se amestecă, până se temu că aveau să o lase genunchii.”
„–Atunci când le-am văzut pe femeile de la ferestre, când le-am văzut privirile calculate, în timp ce îmi măsurau în minte buzunarul și alte lucruri, mi-am dat seama că nu o voiam pe nici una în patul meu. Când respirația lui Zoe se înteți, dintr-odată, Tristan nu mai putu fi precaut. Nu cu ea. Nu când mirosul ei de violete îl învăluia, iar trupul ei moale se cuibărea în al lui, întărindu-l ca piatra. De aceea am plecat, prințesă, zise el cu voce răgușită.
Pentru că mi-am dat seama că pe tine te voiam în patul meu.
Doar pe tine.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN LIBERTIN SEDUCĂTOR de Sabrina Jeffries, vol. 3 din seria „Oamenii ducelui“. De luni, 6 iulie, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iulie 2020

Spune-ți părerea!