Delicatese Literare
Prezentari carti

Cum să devii ducesă de Sabrina Jeffries, seria Dinastia ducilor, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Cum să devii ducesă

(Project Duchess – 2019)

Sabrina Jeffries

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Traducere: Oana Barbu

  1. 1. Cum să devii ducesăProject Duchess – 2019
  2. 1.5. Seduction on a Snowy Night – 2019
  3. 2. Burlacul – The Bachelor – 2020 – prezentare
  4. 3. Cine își dorește un duce? – Who Wants to Marry a Duke – 2020 – prezentare
  5. 4. Un duce sub acoperire – Undercover Duke– 2021 – prezentare

Copilăria nefericită și petrecută departe de familie i-a împietrit inima ducelui de Greycourt și i-a adus reputația nemeritată de libertin imoral și bogat, preocupat doar să-și extindă ducatul. Convins că nu poate iubi și nici nu poate fi iubit, Grey nu este interesat să-și găsească o soție, indiferent cât de încântătoare ar fi femeia care îi iese în cale.

Însă când mama lui rămâne iar văduvă, Grey o cunoaște pe încântătoarea și neconvențional Beatrice Wolfe, cea care se ocupă de funeraliile tatălui său vitreg, și este surprins să descopere câte lucruri au în comun.

Beatrice nu mai crede în sinceritatea și în romantismul bărbaților, iar scandalosul duce de Greycourt nu este cel mai potrivit să-i schimbe această convingere. Totuși, când Grey este de acord să își ajute mama în cel mai recent proiect – pregătirea și instruirea lui Beatrice pentru debutul în societatea londoneză –, ea reușește să vadă dincolo de răceală și de aroganță un bărbat blând, cu inima rănită.

Însă când Grey încearcă să afle secretele întunecate ale fratelui ei, Beatrice va fi nevoită să aleagă între loialitatea față de familie și dragostea pe care nu credea că o va mai găsi vreodată.

Citate:

„Sărutul lui era ușor, ezitant, de parcă aștepta ca ea să-l respingă.
Dar nu putu face asta. Oh, Cerule, felul în care gura lui o acoperea pe a ei, gustând și degustând de parcă voia să-și dea seama cât de moi erau buzele ei, îi oferea o senzaţie ameţitoare, diferită de oricare alta!
Și cine ar fi putut să știe că un sărut pe care îl dorea putea fi așa de ameţitor? Că mirosind parfumul lui aromat avea să-i tresară inima? Că simţindu-i mâna alunecându-i pe ceafă pentru a o ţine nemișcată nu doar că o alarma, ci trezea în ea o nevoie sălbatică de mai mult?”

„Dacă el continua să-i vorbească astfel, ea avea să se topească precum untul. Ducele ar fi putut seduce și o sfântă, iar ea nu era o sfântă, ci doar o femeie prinsă în niște circumstanţe dincolo de controlul ei, cu un bărbat care o făcea să-i tremure genunchii. […]
Dansatul cu el era hipnotizator. Fiecare prindere de mână când se uneau era o agonie plăcută, fiece zâmbet misterios era o invitaţie la desfrâu. Abia putea respira, iar inima îi bătea puternic.”

„Cu valuri de foame asaltându-l, el ridică o mână și o coborî pe cealaltă ca să-i poată cuprinde capul și să o sărute mai profund, mai temeinic. Avea gust de portocale și mirosea a apă de trandafiri – un amestec îmbătător, surprinzător de feminin pentru o femeie despre care se zicea că era băieţoasă. Se prăbuși spre adâncimi periculoase de bunăvoie.”

Romanul CUM SĂ DEVII DUCESĂ de Sabrina Jeffries, primul volum din seria Dinastia ducilor, va fi disponibil de sâmbătă, 1 februarie 2020, la punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

One Comment

Spune-ți părerea!