Delicatese Literare
Prezentari carti

Aventurile unei soții cuminți de Meredith Wild și Helen Hardt, Editura Trei, Colecția Eroscop

Aventurile unei soții cuminți

(Misadventures of a Good Wife – 2017)

Meredith Wild și Helen Hardt

Editura Trei

Colectia Eroscop

Traducere: Margareta Manole

Nr. pagini: 216

An apariție: 2019

  • Seria Misadventures

1. Misadventures of a Virgin – 2017
2. Aventurile unei fete de la oraș – Editura Trei – Misadventures of a City Girl – 2017 – împreună cu Chelle Blissrecenzia
3. Misadventures of the First Daughter – 2017 – împreună cu Mia Michelle
4. Aventurile unei soții cuminți – Misadventures of a Good Wife – 2017 – împreună cu Helen Hardt
5. Misadventures of a Master – 2018
Kate și Price Lewis au viața perfectă — se iubesc, au cariere de succes și un apartament fabulos. Dar când Price pleacă peste ocean într-o călătorie de afaceri și avionul său se prăbușește, mariajul lor idilic se sfărâmă în mii de bucăți.
Un an mai târziu, Kate încă îl jelește pe Price, însă acceptă propunerea de a petrece trei săptămâni pe o insulă din Pacific. Ea și cumnata sa sunt singure în vila de pe insulă, până ce Kate vede o fantomă venind pe plajă. Price trăiește. Reîntâlnirea lor este încărcată de pasiune, dar Kate are nevoie de răspunsuri.
Iar Price devine misterios și îi face o propunere: ori Kate se întoarce acasă la New York, ori dispare cu el… pe vecie. Emoții nestăvilite, o pasiune incendiară și o alegere imposibilă pentru Kate.
Își poate recâștiga Price soția, ori secretele lui o vor îndepărta definitiv?
„Mi-a tresărit inima.
Nu.
Nu era posibil.
O fantomă venea spre mine.
O fantomă care mi a spus mereu că am cei mai frumoşi ochi albaştri pe care i a văzut vreodată.“
Meredith Wild este autoarea seriilor Hacker, Bridge și Misadventures, toate bestselleruri romance New York Times și USA Today.
Locuiește în Florida, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune că este dependentă de tehnologie, îi place whisky ul și e o romantică incurabilă. Când nu trăiește în lumea personajelor sale, poate fi găsită pe www.facebook.com/meredithwild sau la www.meredithwild.com.
De aceeași autoare, la Editura Trei au apărut volumele din Seria Hacker: Legătură fragilă, Pasiune amețitoare, Atracție fatală, Întâlnire periculoasă și Iubire triumfătoare, precum și romanul Aventurile unei fete de la oraș, din seria Misadventures.
Helen Hardt este autoarea bestseller New York Times, USA Today și Wall Street Journal a seriilor Blood Bond, Steel Brothers, The Cougar Chronicles și colaborează cu Meredith Wild pentru seria Misadventures.
Scrie cărți pentru femei, este mamă, avocat, deține centura neagră la Taekwondo, e obsedată de gramatică și apreciază vinul roșu. Trăiește în Colorado, împreună cu familia sa. Află mai multe pe www.helenhardt.com și pe www.facebook.com/helenhardt

Cărțile autoarei Meredith Wild pot fi comandate pe edituratrei.ro,libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, librarie.net, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Meredith Wild

Cărțile apărute în Colecția Eroscop a Editurii Trei se pot comanda pe edituratrei.roelefant.rolibris.ro, librarie.net, librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în Colecția Eroscop ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți Colecția Eroscop

Top 10 cărți romantic-erotice contemporane

Top 10 cărți romantic-erotice historical

Top 10 cărți romantic-erotice cu limbaj murdar

Top 10 cărți romantic-erotice amuzante

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *