Colectia Iubiri de poveste februarie 2016

24

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care le vom putea citi în luna FEBRUARIE în colecția ALMA – Iubiri de poveste:

  • 20 februarie 2016 – ȘOAPTELE TRANDAFIRILOR de Teresa Medeiros – 

A Whisper of Roses

O poveste emoționantă de iubire, care vă va face să râdeți, să plângeți și să trăiți povestea la cote maxime.

  • 27 februarie 2016 – DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE de Caroline Linden – 
Love and Other Scandals primul volum al seriei Scandalous


O nouă autoare talentată care ne va cuceri cu povestea plină de pasiune și umor, dialogurile spumoase și personajele bine conturate.

Sursa : Carti Romantice

About Author

24 de comentarii

  1. Nebunie nu alta! In sfarsit ne vom dezmata cu alt volum din seria Maiden Lane. Apoi volum 11 la JL ,iar eu nu am citit nimic din acesta serie! Tyna, sunt restanta rau! Caroline Linden …sa vedem cum scrie! Multumesc !

    • Si eu le astept cu nerabdare pe primele doua! Chiar le aveam in wishlist Dar o sa le iau pe toate, Colectia Iubiri de poveste este dintre colectiile mele preferate de carti. Aproape nu am ratat nici un titlu.

    • Luiza, si eu tot pe primele doua le astept cu nerabdare, desi sunt curioasa si in privinta autoarei noi. Si Teresa Medeiros are carti frumoase…

  2. Multumim!! Insemnez zilele pe calendar :)))) nu glumesc sa stie iub cand se prezinta la chiosc ca mi s-a intamplat pe la inceputuri sa ma trezesc cu cartile pe care nu le vroiam :-s asa ca de atunci, avem un sistem… in ziua in care apare ceva ce vreau, incercuiesc data

Spune-ți părerea!